Wishlist (6) Srpen 2015 :)

Moje peneženka není úplně prádná..a to znamená, že mám nutkání pořídit si novou knihu/y. :D
Už opravdu dlouho jsem nenakupovala knihy a kvůli povinnostem, které jsem měla od začátku roku jsem si ani nedělala doma seznam knížek, které bych chtěla. 
Od teď si už ale dělám opět seznam a už pomalu narůstá. ☻ 
Pojďte se poívat, na jaké knihy mám spadeno v srpnu :)




Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara Jean nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala – na rozloučenou. Lara nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. Ale jednoho dne dopisy z krabice zmizí a Lara zjistí, že je někdo rozeslal. A najednou musí čelit všem pocitům, které před světem – a hlavně přímo před adresáty dopisů – pečlivě ukrývala! A jak se postupně vyrovnává s minulostí, zjišťuje, že něco dobrého to rozeslání dopisů přece jen přineslo.

 Všem klukům, které jsem milovala mě zaujala už když jsem ji uviděla v AJ. A jakmile jsem se dozvěděla, že ji u nás vydá CooBoo byla jsem nadšená.
Rozhodně bych si tuto knihu chtěla pořídit!♥






Nadešel čas, kdy vítězka Selekce bude korunovaná královnou.
Když byla America vybrána, aby soutěžila o korunu i srdce prince Maxona, nikdy se jí nesnilo, že by se právě ona mohla stát královnou. Ale jak se soutěž blíží ke konci a hrozby mimo palác jsou větší a větší, uvědomuje si, kolik toho může ztratit – a jak moc bude muset bojovat o budoucnost, o kterou doopravdy stojí.

Po dočtení Elity jsem to nevydržela a přečetla jsem si První v AJ.
Nechci tady nic prozrazovat..snad jen, že se můžete brzy těšit na recenzi celé této princeznovské série.
A i když jsem ji již přčetla, pustím se do ní znovu v českém překladu.a navíc bych nemohla nemít kompletní sérii knih s takto NÁDHERNÝMI obálkami. ☻☻ 





 
Slasti a strasti života bez partnera. Po několika bolestných rozchodech se Nezadaná rozhodla, že bude žít sama, bez partnera. Jenže na bývalého se tak snadno zapomenout nedá.
A tak se naše hrdinka stává expertkou na zjišťování, zda muž v její blízkosti je volný využívání každé možnosti, jak dát bývalému najevo, že se má skvěle zkoušení všech možných činností, ale především nechce, aby se z ní stala žena trávící svůj život v noční košili, ládující se zmrzlinou (i když tato kniha je vynikající náhradou zmrzliny!) a sledující romantické seriály.
Jenže když jediným mužem, který vás v poslední době viděl nahou, je váš lékař, je zapotřebí se zamyslet… Je opravdu single život tak skvělý?

Obálka= Suprová. Anotace= Suprová. A ještě k tomu je to vtipný příběh formou komiksu. Mám ráda příběhy s dávkou humoru, které člověku zvednou náladu o 100% ☻ Na léto je to podle mě úplně úžasné čtení!♥ 


Jaké knihy máte na seznamu vy? :) 

4 komentáře:

  1. Znám pouze druhou knihu. První vypadá mic dobře a ten komiks taky :D. Asi nejvíc by se mi líbila právě Nezadaná. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny knížky jsou naprosto boží! :))

    OdpovědětVymazat
  3. tu první mám v seznamu taky :D ale můj seznam čítá cca 20 knih, takže je tu asi vypisovat nebudu no... ale můžeš se na mém blogu podívat na recenze knih - třeba tě nějaká nadchne a objeví se v tvém seznamu :)

    OdpovědětVymazat
  4. První si chci taky přečíst! Zrovna dneska jsem dočetla Elitu a byla jsem na prášky z Mer.. Ona je tak nerozhodná! :D A sama sobě jsem se smála, protože celou knihu jsem Maxona buď nenáviděla nebo milovala :D A Všem klukům, které jsem milovala si chci taky přečíst :)

    Recenze na značku Freeman

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.