RC: Turbulence touhy (Love By Design 2) - Kendall Rayn

Autor: Kendall Ryan
Nakladatelství: Grada
Počet stran: 280
Název v originále: Working It
Série: Love By Design
Anotace:
Emmy Clarková ušla dlouhou cestu. Z nevinné dívky se stala zkušená žena, která si umí s problémy poradit. Když se ovšem ukáže, že její nenáviděná šéfka Fiona je těhotná a že otcem by mohl být Emmyin přítel Ben, je toho i na ni příliš a Emmy se musí rozhodnout, zda o jejich vztah bude bojovat, nebo jestli sexy modela Bena opustí.











„ Když jsem mu včera večer dala další šanci, učinila jsem rozhodnutí a trvám na něm. Což ovšem neznamená, že nebudu k našemu vztahu tentokrát přistupovat obezřetněji. Budu mít obě oči dokořán a počkám, jak se to všechno vyvine. Bude mi muset dokázat svými činy, nejenom milými slovíčky, proč mu mám znovu začít věřit.“


Opět se setkáváme s Emmy, asistentku v modelingové agentuře, a modelem Benem, mezi kterými to v předešlém díle pěkně jiskřilo a následně se z toho vyvinul vášnivý vztah. Jenže všechno musí mít svou druhou stranu mince. V tomto případě to je Fiona, Emmyna šéfová, která měla v minulosti s Benem vztah mnohem osobnější, než by bylo potřeba. A poté stačila jedna noc, kdy Fiona znenadání opět porušila pracovní hranici a Ben, aniž by chtěl (a to opravdu), se ocitl ve velmi těžké situaci. Nejenže měl špatné svědomí vůči Emmy, ale také se bál, že jejich vztah ztroskotá kvůli osobě, kterou vůbec nemiluje.
Když se ale něco kazí, většinou se to už kazí pořádně. Fiona totiž jednoho krásného dne v práci oznámí, že se jí konečně splnil sen a ona je těhotná.
Je tedy jasné, že mezi Emmy a Benem to vytvořilo propast, ke které se vracíme právě v tomto díle.

Co má Emmy dělat? 
Dát Benovi druhou šanci nebo ne? 
Bylo to celé vážně tak, jak jí říkal a on je v tom opravdu nevinně?

Sama se sebou svádí boj, který ji celé noci nedá pokoj. A ve dne, kdyby chtěla mít chvíli klid, má zase před očima šťastnou Fionu s pomalu se tvarujícím těhotenským bříškem.
Na druhou stranu Ben to nemá také o nic víc lehké. Vidí jak je Emmy smutná a neví, jestli ještě někdy bude schopná být k němu tak otevřená a plná lásky jako před tím. Oba to k sobě ale i přesto všechno pořád velmi táhne a rozhodnou se nechat minulost za sebou a vyzkoušet to spolu znovu.
To se ale očividně nelíbí Fioně, která se svým chováním neustále mezi ně snaží zasadit klín.
Dokáže Emmy zapomenout a být s Benem opět na plno? 
Nebude to ale jen Fiona, která jim jejich vztah bude hatit. Na obzoru se objeví Benova bývalá modelingová láska, se kterou má nafotit pár fotek v teplých krajinách, takže jejich těla budou zakrývat maximálně malé plavky.
Emmy, jako nová Benova asistentka, je samozřejmě u toho a její ženské části se pohled na ty dva vůbec nelíbí.
Oba budou muset čelit mnoha věcem jako je Benova bývalá, video, které mělo být zapomenuto a v neposlední řadě Fionin test otcovstí, aby mohl jejich vztah držet pohromadě.

Pokračování Elegantního hříchu zcela navazuje na konec předešlé knihy a my se tak dostáváme do stejného časového úseku. Emmy a Ben řeší krizovou situaci a my do ní můžeme nahlédnout hlouběji díky většímu rozsahu Benova vyprávění děje.
Více se také setkáváme s nejlepší Emmynou kamarádkou Ellie, která ji bude velkou oporou a Benovým kamarádem Braydonem.
Turbulence touhy byla o chlup lepší než Elegantní hřích, ale i tak mi na tomto příběhu něco vadilo. Některé scény mi připadaly přitažené za vlasy a také to, jak se hrdinové kolikrát chovali či vyjadřovali, mi přišlo neadekvátní dané situaci.
Musím říci, že jsem si Bena ani Emmy nijak zvlášť neoblíbila, a i když autorka od začátku popisuje jaké je mezi nimi napětí a chemie, já to bohužel moc nepostřehla. Přišlo mi, že také zbytečně moc natahovala situaci mezi nimi – byli v pohodě, měli krizi, vraceli se k sobě, a pak se zase něco začalo kazit..a tak v kruhu dokola.
Líbily se mi pasáže, ve kterých společně cestovali kvůli focení a užívali si pláž, moře a slunné prostředí. Celkově modelingové prostředí je asi to největší plus, které v této sérii je. 
Uvidím co na mě bude čekat ve třetím a také posledním díle této trilogie, třeba pozmění můj názor.☺


Hodnocení3,3 z 5
Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji knihkupectví ☺
Nakladatelství Fragment
Knížku můžete zakoupit ZDE. ☺

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.