RC: Rocková hvězda - Kylie Scott


Autor: Kylie Scott
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 328
Název v originále: Lick
Série: Stage Dive (1)
AnotaceDovedete si představit, že odjedete oslavit jednadvacáté narozeniny do Las Vegas a probudíte se vedle úžasného, do půli těla vysvlečeného chlapa a na prsteníčku se vám blyští diamantový prsten? Tak přesně tohle se stalo Evelyn…

Problém je, že si nemůže vzpomenout, co se vlastně stalo. Když zjistí, že se během divokého večírku provdala za úplně cizího kluka, vyděsí se. Nepřeje si nic jiného, než tohle šílené manželství anulovat, jenže to by jejím manželem nesměl být David, kytarista oblíbené rockové skupiny Stage Dive.

Evelyn se tak ocitá v hledáčku fotoaparátů novinářů a davy rozhořčených fanynek ji nenechají chvíli v klidu. Být manželkou nejpopulárnější rockové hvězdy totiž znamená vydat se na pěkně divokou jízdu, jakou jim život připravil…


„Probudila jsem se v koupelně na podlaze.“ 

Tak touto větou začíná příběh, při kterém si budete připadat jako na horské dráze.
Naší hlavní hrdinkou a zároveň dívkou, která se po bujaré noci probudí v koupelně, je Evelyn. Čerstvě jednadvacetiletá dívka, která přijela do Las Vegas za účelem oslavit své narozeniny a pořádně si to tady užít.
Teď má spíše pocit, že to až moc přehnala s pitím a k jejími velkému zděšení ve své paměti marně pátrá po tom, co minulou noc vlastně dělala. A jako třešnička na dortu, tu teď před ní stojí krásný, ale neznámý kluk, se kterým očividně v strávila svoje oslavovací chvíle.
Má pocit, že horší už to snad ani být nemůže: je jí šíleně zle, naprosto vůbec si nepamatuje co včera vyváděla a má nepříjemný pocit z toho, že je teď s ní v pokoji někdo, na koho si nemůže vzpomenout! Takhle si svou oslavu narozenin nepředstavovala..

Tohle vše, je ale jen slabý odvar toho, co Evelyn zjistí za nemalou chvíli. Na prstu se jí pyšní nádherný a obrovský diamantový prsten, o kterém není pochyb, že je snubní.

Pro Davida tohle není také nic příjemného. Celou minulou noc si pamatuje do každého detailu, a tak ho strašně rozčiluje, že Evelyn o tyhle momenty přišla. Měl pocit, že našel spřízněnou duši, ale teď má spíš pocit, že je všechno ztracené.
Nechce proto otálet ani minutu a dá se do sjednávání jejich rozvodu.
Evelyn to přijde jako nejlogičtější řešení.
V Las Vegas se přeci vezme v opilecké agónii mnoho párů, které to ale nemyslí zase až tak vážně.. A to přeci byla i jejich situace, ne?

Nic není ovšem, tak jednoduché, jak se zdá. Po příjezdu domů totiž Evelyn zjišťuje, koho si to vlastně vzala. David totiž není žádný obyčejný krasavec, ale člen populární skupiny Stage Dive. Jejich nečekaný svazek tak plní články všech bulvárů a oba tak jsou pod velkým tlakem médií.
Oba si v tuto chvíli nepřejí nic jiného, než se na chvíli schovat do ústraní a v klidu všechno probrat. David i Evelyn si začnou uvědomovat, že by jejich vztahu chtěli dát druhou šanci, ale zvládnou to?
Dokáže být Evelyn manželkou členka rockové kapely a být tak neustále propíraná veřejností?
A co David? Opravdu Evelyn miluje a dokáže jí být věrný?
Jejich vztah rozhodně nebude procházka růžovou zahradou, ale třeba u nich platí: čím více překážek, tím pevnější vztah.


Příběh o páru, který začíná svůj vztah tak trochu naruby. Nejprve svatba a až potom namlouvání a láska. Byla jsem hodně zvědavá, jak se autorka se zápletkou popere a musím říct, že jsem byla více než mile překvapena. Vůbec jsme se u knihy nenudila a přečetla jsem ji tak za jeden den!
Při čtení prvních kapitol jsem si knihu srovnávala s Vášnivým svůdníkem, kde šlo v podstatě o velmi podobnou zápletku, ale za několik málo stran, se tyto dvě knihy naprosto rozešly.
Od začátku se tu totiž řeší to, že se oba chtějí rozvést..a až postupně dojde na nápad, že by to spolu zkusili.
Musím říct, že mi bylo trošku líto, že si Evelyn na noc ve Vegas nevzpomněla – pořád jsem čekala na její verzi, kde taky bude, jak se s Davidem poprvé uviděli – ale nakonec mi to až tak nevadilo.
Kylie Scott do tohoto prvního dílu série vložila úplně všechno – humor, napětí, lásku, smutek - … vystřídaly se tu opravdu naprosto všechny emoce.

Jak jsem již psala, byla jsem knihou velmi mile překvapena a rozhodně se zařadila mezi mé oblíbené – ano, někdo může říct, že tyto příběhy jsou klišoidní, ale někdy má prostě člověk na notnou dávku klišé chuť - ☺
Pokud hledáte ideální čtení na volné chvíle, na spravení nálady, nebo pro kamarádku, určitě se podívejte po Rockové hvězdě. ;)




Moje hodnocení5 z 5
Nakladatelství Fragment
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji nakladatelství Baronet :)
Knihu zakoupíte ZDE

4 komentáře:

  1. Knihu jsem taky nedávno četla. Určitě je to pěkná oddechovka.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Knihy jsem si všimla už v angličtině, neměla jsem tušení, že ji Baronet vydal. Na tyto klisoidni pribehy zrovna mam chuť, i kdyz jak ten docitam serii With Me, tak už tyto typy knih zacinaji pomalu zase ztracet na kouzlu. Svudnik me nikdy nelakal, doufam, ze Lick je lepsi.

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.