SOUTĚŽ s Jotou a jejími Podivnými dětmi!

Výsledek obrázku pro sirotčinec slečny peregrinové

Jak jsem zmiňovala již na facebooku, je pro vás přichystaná nová podzimní soutěž, která se týká knižního bestselleru Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti.
V rámci toho, že 29.9. přichází do kin filmové zpracování knihy, které si vzal na starost vynikající Tim Burton, vydalo nakladatelství Jota další vydání knihy s krásnou filmovou obálkou.
Tuto edici si tedy rozhodně nesmí nechat ujít fanoušek tohoto příběhu, který bude mít knihu do sbírky, nebo i ten, kdo se k přečtení knihy ještě nedostal a mohl by se tak do knihy začíst.

Soutěžit se bude o dva výtisky Sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti, dále pak o krásné náramky této série, záložky a vějíře.
Jak je tedy vidět, výher rozhodně není málo.☻

Tak pojďme SOUTĚŽIT!






  • Soutěž probíhá od 26.9 do 17.10.2016
  • Zúčastnit se mohou všichni s doručovací adresou v ČR
  • Každý soutěžící se může zúčastnit pouze jednou
  • Výherci budou 4
  • Po ukončení soutěže vyhlásím do dvou dnů výherce a ozvu se mu na email, na který mi musí do 72h odpovědět, jinak budu muset vybrat jiného výherce



☻Všem přeji hodně štěstí! ☻



Výhry do soutěže věnovalo nakladatelství Jota, kterému bych chtěla touto formou moc poděkovat.
Nakladatelství Fragment

5 komentářů:

  1. Formulář jsem vyplňovala na tabletě a mám pocit, že se mi první část neodeslala; vymazala se. :/ Nemohla by ses prosím mrknout? Ráda bych se kompletně zúčastnila i za cenu, že budu ze sebe tahat odpovědi podruhé. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na to a opravdu se ti bohužel první část vymazala :D..klidně formulář vyplň ještě jednou, budu si tě pamatovat :)

      Vymazat
  2. Odesláno. Snad už žádné komplikace nenastaly. Jako třeba když jsem odesílala první komentář, to byla taky fuška - odmítal se odeslat. Do třetice všeho dobrého bych formulář ale klidně znovu vyplnila. :D Pomalu už vím, co odpovědět, a nemusím nad tím příliš dumat, jak mám ve zvyku.

    OdpovědětVymazat
  3. Vyhlášení už proběhlo?

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.