RC: Face Paint - Lisa Eldridge


Historie líčidel v luxusním kabátku.



 Máte rádi knihy o kosmetice, stylu či módě? Zajímá vás, jak vlastně vznikla přepychová líčidla, bez kterých si dnes svůj den snad ani nedokážeme představit?
Tak právě pro vás je tu kniha Face Paint od Lisy Eldridge.


Lisa je jednou z nejznámějších a nejuznávanějších mezinárodních vizážistek v kosmetickém průmyslu. Svou dlouholetou praxi a všechny znalosti a vychytávka pro ženy, které se rády líčí a chtěly by vědět, jak správně svou pleť sjednotit, dát jí lesk či být královnou večírku, vložila do této své nové knihy.

Snad vše, co vás o líčení zajímá - jaké styly se dříve používaly, kdy se hodí linky, kdy kouřové líčení apod. - se dozvíte v první knize této talentované moderní ženy. Nejenže jsou stránky plné "kouzel s líčidly", ale také zde najdeme mnoho překrásných fotek, které celý luxusní dojem z knihy dokonale doplní.

Ve své knize se Lisa vydává napříč staletími, aby čtenářům nastínila trendy, které se čím dál více vracejí do módy, a také jim dá nahlédnout do prvotních variantách dnešních rtěnek, řasenek a pudrů. 
Tato kniha je opravdovým skvostem, který by rozhodně neměl chybět v žádné dámské knihovně!

O své knize dává čtenářka vědět také na svých oficiálních stránkách prostřednictvím videa, ve kterém vás jednoznačně na koupi tohoto dílka naláká.



O této knize jsem slyšela už když vyšla v originále a vůbec jsem netušila, že ji u nás nakladatelství Jota plánuje vydat. Byla jsem tedy velmi mile překvapena, když se objevila v našich knihkupectvích, a když jsem si ji mohla přečíst.
Knížka je opravdu nádherná. 
Její grafická stránka u ní dělá více jak 50%, jelikož obsahuje plno krásných ilustrací a fotografií, které si každá žena musí oblíbit.
Kapitoly jsou tak barevné a celá kniha je takovým pastev pro oko.

Samotná historie líčení a pozdější vychytávka, které Lisa v knize ukazuje, jsou taktéž úžasné. Najdou se tu tak kapitoly, které jsou věnované například Audrey Hepburn či Elizabeth Taylor.
Pro milovníka moderních i starších trendů je tato kniha jako stvořená.
Její výhodou je také to, že je relativně malá -jak svou tloušťkou, tak i rozměry - čímž je celkově skladnější a pro čtenáře i snesitelnější na čtení.

Lisa Eldridge vytvořila krásnou knihu plnou rad a zajímavostí, které by vás v souvislosti s běžnými malovátky, třeba ani nikdy nenapadly.
Já jsem z této knihy nadšená a věřím, že každá čtenářka, která má ráda dekorativní kosmetiku, bude také. ☻


Moje hodnocení : 5 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji e-shopu knihydobrovsky.cz
Nakladatelství Fragment
Knihu můžete zakoupit ZDE

1 komentář:

  1. Obálka mi ihned padla do oka :) Sama se ale moc nelíčím, tak nevím, jestli by mi knih k něčemu byla:)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.