RC: Vášnivý hříšník - Christina Lauren


Co se stane ve Vegas, zůstan ve Vegas.. 
Do třetice!




Začali jsme Vášnivým svůdníkem a teď Vášnivým hříšníkem končíme.
Příběhy tří páru jsou konečně kompletní a my se můžeme dozvědět, jak to dopadne s Lolou a Oliverem, kteří jako jediný nepropadli své pudové stránce a ve Vegas zůstali jen kamarádi.

Ne že by tedy Lola o noc v hotelu s Oliverem nestála, ale jak se nyní dozvídáme, byla Oliverem odmítnuta. Z toho pro ni tedy jasně vyplynulo, že tuto "epizodu" brala jen jako chvilkovou slabost a s Oliverem se dále jen kamarádí.
Jejich kamarádství by jim ale rozhodně mohl kde kdo závidět. Oliver Lolu vždy vyposlechne, poradí jí a ona se v jeho přítomnosti cítí uvolněně a svobodně. Vždyť také oba propadli stejné vášní, a to komiksům.

Lola je jejich tvůrkyní a Oliver vlastní obchod s komiksy, takže jsou takové spřízněné duše. To co ale Lolu čeká, by ani jeden z nich rozhodně nečekal. Jjeí komiks se uchytí dokonce až ve vysokýck kruzích a ona má nabídku na jeho zfilmování. Celý svět se jí nyní otáčí o stoosmdesát stupňů a ona nemůže věřit, že ji potkalo takové šěstí.
Všechno sdílí s partou a hlavně s Oliverem. Navzdory tomu, že sei pamatuje, jak ji odmítl, ji to k němu stále táhne -a ne zcela kamarádským směrem- .

Změní se něco i v téhle sféře? Známe i Lola  pro Olivera něco víc? A zvládne Lola nápor, který pro ni nová pracovní smlouva přichystá?





Na dovršení této série jsem se velmi těšila. Oba předešlé díly se mi líbily a byla jsem moc zvědavá, jaký příběh si pro nás autorky připraví nyní.
Už od prvního dílu jsme o Lole a Oliverobi věděli, že spolu ve Vegas nic neměli. Otázkou ale zůstávalo proč. Jeden druhému se dle Miina vyprávění líbili, ale nakonec zůstalo jen u čistého přátelství.

Teď jsme se díky Lole mohli všechno dozvědět - to proč se Vegas odehrálo tak, jak se odehrálo, a také to, jak celou situaci vnímá ona. Příběh této potrhlé dívky, které se splnil jeden velký sen byl velmi milý. Svou výřečností Lola mnohdy všechny kolem sebe odzbrojovala a někdy jí její prořízlá pusa vynesla nejednu komickou situaci. 
V kombinaci s klidným a vyrovnaným Oliverem tvořili perfektní dvojici. Zatímco Lola řekla snad vše, co jí ve chvíli vyvstalo na mysli, Oliver si nechávala vše pro sebe a byl spíše takovým tichým pozorovatelem... A samozřejmě nesmíme zapomínat na jeho božský vzhled (jen tak na okraj)..

U knih s touto tématikou je čtenáři od začátku jasné, jak to asi celé dopadne, ale čte ji hlavně pro dobrou dávku romantiky, vtipu a úžasných mužských hrdinů. A tohle všechno v Božské sérii rozhodně najdete.
Budete si moci vybrat, jestli vás nejvíce nadchne příběh Mii a Anselma, Harlow a Finna nebo Loly a Olivera.
Každá dvojce je úplně jiná a stejně tak i příběh a jeho prostředí (v prvním se dokonce dostaneme do samotné Francie).

Christina Lauren dokonale vytvořila(y) příběhy, které ženské čtenářky budou bavit, i když se k nim budou po určitém čase vracet.
Takže pokud jste o této sérii (či tomto díle) ještě neslyšeli a máte tento žánr rádi, rozhodně se do ní (něj) pusťte.







 Moje hodnocení: 4 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji nakladatelství Jota
Knihu můžete koupit ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.