Filmová podoba týdne :-)

Toto meme vymyslel  Niklaus
JDE o to, na každé pondělí ukázat Něco o Filmu podle knižní předlohy.

Název filmu : Hostitel
Režisér: Andrew Niccol
Hrají: Siorse Ronan, Max Irons, Diane Kruger, Jake Abel, William Hurt, Frances Fisher, Scott Lawrence ..
Podle knižní předlohy: Hostitel Stephenie Meyer
Stručný obsah Filmu:  Náš svět napadl neviditelný nepřítel. Lidé se pro tyto mimozemšťany mění na pouhé hostitelské tělo; jejich mozek ovládne vetřelec, ale tělo zůstává netknuté a zdánlivě beze změny pokračuje v předchozím životě. Obětí mimozemšťanů se rychle stane drtivá většina lidstva.
Když vetřelci dopadnou i Melanii, jednu z hrstky přežívajících „divokých“ lidí, dívka vůbec nepochybuje, že nastal její konec. „Poutnice“ - její vetřelecká „duše“ - která teď ovládla Melaniino tělo, dostala předem varování před problémy existence v člověku: změť pronikavých emocí, příliš mnoho smyslů, vypjatě živé vzpomínky. S jednou potíží však Poutnice nepočítá: předchozí obyvatelka těla se odmítá vzdát vlády nad svou myslí, i když tělo jí už nepatří..

Můj Názor: Knížka mě tolik nadchla, že jsem věděla, že jakmile se u nás v ČR objeví filmu, půjdu na něj. Tak se i stalo.!
Zfilmovaný hostitel není sice žádná novinka, ale já o sobe na něj moc ráda podívám i teď, po uplynutí nějakého času :-)
Samozřejmě, ze ze začátku jsem se filmové verze knížky trochu bála, protože jsem zažila mnoho případů,  kdy se film knížce nepodobal ani v nejmenším. Ale tady skoro všude vycházeli filmaři z knihy .. (asi největší rozchod s knížkou bylo, když na konci vybrali tmavovlasou herečku pro-Vandu, která je v knize popsaná jako menší blondýnka.)
Co se týče hlavních hrdinů, já si je všechny představovala jinak:. D, asi tak to každý čtenář. Ze začátku mi trochu vadila Melanie, ale nakonec jsem si na ni zvykla. :-)
Pro roli Jareda vybrali herce Maxe Ironse, což byla podle mě skvělá volba-hned jsem si ho ve filmu zamilovala! :D
Takže celkově jsem s herci byla spokojená :-)
! Úplně nejvíce úchvatný byl pro mě soundtrack k Filmu ♥ Tak krásné melodie, které všechny scény zdokonalily jsem si zamilovala a poslouchám je do teď :3
Film TEDY můžu jen doporučit :-)

                                                                         Ukázka filmu







Malá ukázka soundtracku: 3




4 komentáře:

  1. Já mám moc ráda knihu a i zde se mi překvapivě dost líbí, i když pár věcí vynechali :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky knihu moooc ráda! :-) Ano vynechali-tak raději sáhnu po knize :D, ale film mám ráda-jen ho nesmím srovnávat s knihou :D :-)

      Vymazat
  2. Film i knížka jsou naprosto dokonalý! Filmové obsazení mi taky sedí, i když jsem si na Vandu/Melanie musela zvykat. Ale jinak to bylao super, napínavé a nenudila jsem se u toho. A ani se to nějak moc neoddalovalo od knížky. :)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.