Prázdninové radosti :-))

Ahojky! Doufám, že si poslední dny prázdnin užíváte-je to strašný, jak ten čas letí! Rozhodně mi nepřijde, že by už měly uběhnout DVA MĚSÍCE!! :-/ 
Ale můžu říct, že to byly vážně úžasné dva měsíce :-)) Užívala jsem si volna a toho, že si můžu dělat co chci! A vzhledem k tomu, že teď nastupuju do posledního ročníku na SŠ, tak jsem chtěla hlavně relaxovat a nabírat síly! ;-) A to se mi taky povedlo..
A ještě jedné věci jsem si pořádně užila..a to BLOGU ♥-tohle jsou vlastně první prázdniny, které jsem s blogem strávila ..a strašně moc mě to bavilo ;-) (Doufám, že i Vás bavilo se sem chodit dívat :D )
Přes prázdniny jsem si pořídila tolik nádherných knižních přírůstků, že tomu nemůžu ani věřit :3
A tím moje radost ještě zdaleka nekončí :D
S přibývajícími knížkami totiž ubýval úložný prostor, takže se nade mnou naši slitovali a koupili mi NÁDHERNOU knihovnu♥!♥ A spolu s tím mi i předělali pokoj! Je to teprve pár dní, takže jsem z toho ještě docela vedle!! :3 (Takže konečně budu moct natočit bookshelftour! :D)
A jako taková třešnička na dortu mi mamka nechala udělat vizitky!♥! Když je přinesla domů skákala jsem si dvacet metrů vysoko! :D :D
Vážně jsem moc ráda, že mě v mé knižní mánii (a bloggování :-) ) naši tak podporují :))..a moc taky děkuju Vám, čtenářům, jste totiž takový můj pohon ke psaní na blog a vymýšlení nových příspěvků! ;-)


A tady jsou zmiňované krásky!♥ :3 (Jsou to dva druhy-jedny z přírodního papíru, druhé z lesklého..(líbily se nám totiž obě verze ;-) )



PS: Pokojík je ještě ve stavu DODĚLÁVÁNÍ :D, takže knihovnu vyfotím až později :-)


5 komentářů:

  1. Páni, ty vizitky jsou fakt parádní!

    OdpovědětVymazat
  2. Vizitky jsou vážně úžasné, moc se těším, až vyfotíš svou novou knihovničku! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné vizitky těším se na bookshelftour :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné vizitky! :) a těším se, až budeme moci vidět tvou novou knihovničku se všemi těmi papírovými kráskami!! :3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Děkuji, zkusím udělat video nebo fotky co nejdříve :-)

      Vymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.