My Wishlist (5) - Září

Každým měsícem se jak do internetových, tak do kamenných knihkupectví dostává stále víc a víc úžasných nových knížek a tím pádem se i můj Seznam chtěných knížek rapidně ZVĚTŠUJE! :D
A i když je to brzy po prázdninách a hodně studentů..a hlavně knihomolů jako já :D má nějaké ušetřené peníze z brigády nebo z kapesného, já vycházím (zase!) tak tak..Mamka s taťkou mají totiž narozeniny úplně "úžasně" hned po sobě(v říjnu a hnen pak v listopadu!) takže se teď se zbylými penězi zaměřuji na kupování narozeninových dárků a na všechny ty krásky v obchodech se můžu tak akorát dívat ! :-/ ! :D
PS: Vážně doufám, že tu Vánoce budou co by dup!! :D


A o jaké knížky se mi tento měsíc můj seznam opět obohatil? ..To Vám ukážu v Zářijovém Wishlistu ;-)



Na Selekci se už  těším opravdu hodně dlouho! Její obálka mně uchvátila, když jsem jí objevila na goodreads. a když jsem se potom dozvěděla, že jí vydá CooBoo byla jsem hrozně natěšená a okamžitě jsem si jí připsala do mého seznamu :3 :-))
A navíc, příběh který je podobný pohádkové Popelce se musí líbit snad každé dívce, protože Popelka, která nakonec našla svého prince tvořila velkou část našeho dětství :-)))
 O Muzeu prazvláštních věcí jsem se už na blogu jednou zmiňovala, takže není žádná novinka, že ho CHCI! :D :-)
Další dílo od J.Lynn..
Četla jsem už obě předešlé knížky-Počkám na tebe, Jako led a obě se mi líbily ..a anotace u Buď se mnou mě zaujala a já bych si knížku moc ráda přečetla ;-)
Cinder..hodně z Vás už tento první díl z trilogie bude znát, ale já jsem ho ještě nečetla..Slyšela jsme na knížku mnoho kladných ohlasů..a hlavně se mi už vážně dloouho strašně moc líbí její obálka (nádherné jsou všechny tři, zvláště pak Scarlet! :3 ) Novodobě pojatý příběh o popelce bude podle mě hodně zajímavý a zvláštní..Takže bych si jí moc přála :3
Zimní příběh mi přijde jako moc hezké oddechové čtení..přímo na zimu! :-) Vypadá dobře jak obálka tak i anotace! ;-)

6 komentářů:

  1. Selekci jsem už četla a moc se mi líbila. Co se týče Měsíčních kronik, tak k těm jsem se ještě dostala, ale chystám se na ně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seleci Ti upřímně závidím'!! :-))
      Měsíční kroniky bych si taky chtěla moc pořídit! :))

      Vymazat
  2. Selekci mám doma a o víkendu ji začnu konečně číst, neskutečně se na to těším. A Zimní příběh si chci koupit. Viděla jsem film, tak jsem zvědavá na knihu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ! To se máš!!! :-))
      Ano na film jsem slyšela samé dobré ohlasy! :-)

      Vymazat
  3. Selekci si chci taky přečíst. Cinder jsem četla a můžu ti jí jen doporučit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)
      Děkuju, teď si jí chci pořídit ještě víc! :D :-)

      Vymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.