Foto UNBOXING (23)

☺Letošní jarní prázdniny jsem si vážně užila!! →z části to bude asi taky proto, že je to pro mě poslední volný čas před učením na maturitu a přijímačky na VŠ!
Během těchto KRÁSNÝCH volných dnů jsem stihla lenošit, kouknout na oblíbený film, postavit sněhuláka! (to jsem chtěla už od prosince! :D ) a (nečekaně) jsem si taky zabruslila.
Ovšem nebylo jen tak ledajaké bruslení-teď se mi asi budete smát..protože tohle bylo moje PRVNÍ bruslení v životě! :D
Ze zdravotních důvodů jsem měla od mala sporty jako-lyžování, bruslení apod. zakázané..no a letos jsem konečně vkročila na , doslova, tenký led :D 
Moc jsem od svého talentu nečekala :D..takže jsem byla dost překvapená, že jsem neskončila ani jednou na zemi (díky bohu za taťkovo učení/dohlížení :D ) 
Na to, že jsem na bruslích stála poprvé jsem se sebou byla spokojená :D -nespadla jsem a jela jsem i sama. I když můj styl jízdy ala kam mě brusle zavezou :D musím ještě hodně pilovat! :D
A mám HROOZNĚ velkou radost, protože mi zítra přijdou MOJE brusle! (když už, tak už! :D )
Hlavně ať se ještě drží zimní počasí..a ať do školy nejdu samá modřina :D -o tom jak mi to jde se asi ještě párkrát rozepíšu na blogu :D ( období euforie! :D )

A teď se konečně dostáváme ke knižním balíčkům :) Ty mi přišly tento týden a tím mi celé "prázdniny" hodně zpříjemnily ☻
Oba dva balíčky jsou výhry ze soutěží..Tak se na ně pojďme podívat ;)




Vždycky se na rozbalování hrozně těším :) :)

Chvíle napětí! 


Z výhry u Syki jsem měla ohromnou radost, protože jsem si moc šancí nedávala! :D A že jsem vyhrála rovnou knížku, kterou jsem si NEJVÍC přála!-to je prostě bomba :)


Náramek Asylum je úžasný!!! A záložka Podivné město je správně strašidelná! :D :)

♥ ♥

Další balíček byl o něco větší..

A rovnou 2 knížky! :)


Krásná výhra od Táni mi udělala moc velkou radost! :) ♥

Ženu v černém jsem už četla..a teď bude v kinech i stejnojmenný film ;)

Knížka má NÁDHERNOU obálku!! :) A její anotace-úžasná!! Těším se na to až ji budu číst ☺


Táňa mi ke knížkám přibalila i krásné věcičky ;)

Krásná nálepka a náramek z Monumentu 14 :)

7 komentářů:

  1. Krásné přírustky :3 a ty náramky jsou boží <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ukolébavku a V pasci mám doma, čítala som, ale musím povedať, že som od nich očakávala viac. Kniha V pasci je také pohodové čítanie, ale skôr pre 13-ročných a Ukolébavka mi proste nesadla, deprimovala ma a hlavná hrdinka ma štvala. Som zvedavá, ako sa budú páčiť tebe.

    OdpovědětVymazat
  3. Já se snažím naučit bruslit už odmalička, ale pořád to ještě neumím, takže opravdu gratuluji! Tvé nové přírůstky se mi taky moc líbí, i když jsem ani jednu z knih nečetla - jen Saeculum, od kterého máš záložku. Jinak pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ukolebávku si prajem aj ja, pretože autorkina ďalšia kniha Len počúvaj sa mi veľmi páčila. :) V pasci mám doma, ale ešte som sa k nemu nedostala. Krásne výhry. :)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.