RC: Vášnivý svůdník (Sweet Filthy Boy) - Christina Lauren

Autor: Christina Lauren
Nakladatelství: Jota
Počet stran: 367
Série: Wild Season (1)
Anotace:
 NOVÁ SÉRIE OD AUTOREK BOŽSKÉHO

Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.
  

Po divokém víkendu ve Vegas, kde zapíjí promoci, vyděšená budoucností, která je jen únikovou variantou, udělá Mia Hollandová nejbláznivější rozhodnutí svého dosavadního života: vyrazí s Anselem Guillaumem – svým božským, nemravným úletem – na léto do Francie. Jen tak si trochu… zadivočit.

Když se ale za provokací a přetvářkou objeví první nefalšované city, dosavadní nezávazné dobrodružství se začíná rozplývat a Mia se musí rozhodnout. Patří do starého života, který opustila a který byl celý tak nějak šejdrem, nebo do toho podivného nového, který se odehrává doslova a do písmene na druhém konci světa?


Obálka: Všechny knížky od autorek pod pseudonymem Christina Lauren jsou typické obálkou s MUŽI. Všichni jsou vždy zachyceni pouze od půlky obličeje do půlky pasu (aby si je každá čtenářka mohla představit jak chce)☺ Mně se tento nápad moc líbí! Už podle obálky poznáte, čí je to dílo☻
A upřímně, jakou čtenářku by nepotěšila obálka, na které je pouze mužský hrdina :D ;)
Malinko víc se mi ale líbí mužská silueta na originální obálce-připadá mi tam o něco mladší, než "náš" Vášnivý svůdník. Ale jinak se obálka u nás povedla :)

Vazba: Já jsem tuto knížku měla možnost pouze zhodnotit jako e-knihu, ale dívala jsem se na ni v knihkupectví, a stejně jako předešlá série Božského bastarda, je i Vášnivý svůdník v pevné vazbě ;)




Hlavní hrdina/ka: Celým tímto příběhem nás bude provázen 23-letá studentka Mia, která si právě užívá zasloužený prázdninový oddych ve formě výletu do Las Vegas se svými kamarádkami. Chtějí si užít pořádnou dámskou jízdu a vyhnout se jakýmkoliv myšlenkám na škole nebo práci.→ Zvláště pak Mia, která se na nástup na novou školu obzvlášť netěší!
Las Vegas se jim okamžitě ukáže jako ideální místo pro jejich zakotvení-mají vlastní apartmá, všude je plno lidí, hudby a hlavně drinků!
Při jednom tanečním večeru si Mia všimne velmi atraktivního cizince, který je v Las Vegas také se svými dvěma kamarády, Anselma.
A pak stačí jedna náhoda, která je svede dohromady a Mia má zase o čem (spíš o kom!) přemýšlet.
Má odjakživa trošku problém s navazováním kontaktů, protože vždycky začne koktat :D
Je pro ni tedy velmi překvapivé, když s Anselmem může mluvit naprosto normálně... A i když se znají (zatím) jen pár hodin začíná se mezi nimi rýsovat zvláštní vztah..→ který nakonec vyústí v to, že se Mia druhý den ráno probudí s pěknou kocovinou..a svatebním prstýnkem na ruce!!
V prvním okamžiku nehorázně vyšiluje, ale pak se jí stane vážně něco zvláštního! Od Anselma dostane dopis, který napsala sama sobě→je v něm ve zkratce popsána včerejší noc, kterou si kvůli alkoholu vůbec nepamatuje, a hlavně její rozhodnutí vzít si Anselma-doslova ho..požádat o ruku! :D
Tahle SITUACE ji úplně obrátí život naruby a do toho všeho ji ještě Anselm pozve, aby s ním jela do Francie.
Může opustit všechno a jet jen tak do Francie? A co Anselm? Má jejich vztah/manželství šanci i po jedné bouřlivé noci ve Vegas?



Moje hodnocení: Od autorek Vášnivého svůdníka jsem už četla Božského bastarda, který se mi líbil, takže když se ke mně dostala jejich nová knížka, neváhala jsem.
Těšila jsem se na další příběh, u kterého se nebudu nudit..a tak to mu i bylo! ;)
Příběh byl od začátku chytlavý, nemusela jsem se prokousávat nezáživnými kapitolami! Efekt byl opačný-jakmile jsem knížku začala číst, chtěla jsem vědět, jak to
bude celé pokračovat dál a dál :D Takže jsem ji stihla přečíst za 1 den!
Byla vážně moc dobře propracovaná a dost mě ze začátku překvapila celá zápletka-když jsem se začetla a zjistila jsem, že 3 kamarádky jedou do Vegas byla jsem k příběhu docela skeptická a tak trochu jsem si udělala v hlavě obrázek, jak to asi bude. Ale nebylo vůbec tak, jak jsem si myslela, že to bude! :D
A když pak došlo na seznámení Mii a Anselma a na jejich.."svatební noc" byla jsem prvních pár vteřin zmatená, že jsem přetočila na další stránku a tam byla další kapitola :D Myslela jsem, že jsem něco asi přeskočila a až pak jsem si uvědomila, že si Mia (naše vypravěčka) na celou tuhle noc nemůže ze začátku vzpomenout, takže i nám bude utajena :D
Celkově se mi knížka opravdu moc líbila! :)
Ano, ke konci už byla předvídatelná, ale já si myslím, že někdy takové příběhy nejsou na škodu→ člověk chce někdy prostě vypnout a přečíst si nenáročnou slaďárnu, u které bude od poloviny tušit, jak to dopadne ;)

Mně se Vášnivý svůdník líbil, a koho nadchla nějaká z předešlých knížek od těchto autorek, ale také i ten kdo ještě jejich knížky nečetl, tomu bych tento příběh doporučila ;)☻



Hodnocení: 4,5 z 5
 Za poskytnutí recenzní e-knihy moc děkuji e-knihkupectví ☺
Knížku můžete zakoupit ZDE

4 komentáře:

  1. Dneska odpoledne mi má přijít, spolu s 2. a 3. dílem Božského. Už se těším :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Božskou sérii mám přečtenou a tuhle knížku si chci taky přečíst :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.