Nový foto UNBOXING ;) (37)

Konečně PRŠÍÍ!! Hurá!! :D
Tohle je snad poprvé co jsem se skoro modlila, aby zapršelo. Tak snad se ovzduší vyčistí a ty úmorné pařáky si vymění směnu s příjemným srpnem. :D
Dnes jsem se vypravila na bazén..a musím říct, že pěti hodinové čvachtání s občasným opalováním bylo super...až na bouřku při návratu domů (která dokonce porazila 2 stromy v okolí!). Naštěstí to byl jen přechodný stav a tak rychle, jak přišla zase odešla. ;)
Ráno jsem si ale ještě stihla zajít na poštu pro balík-u toho se trošku zdržím, jelikož mě paní pošťačka docela vytočila! Už po několikáte se ani neobtěžovala zazvonit, aby zjistila jestli je někdo doma (a já jsem na ni schválně čekala!) a rovnou mi do schránky hodí papírek! Tohle prostě nepochopím!! 
Teď ale zpět k balíčku. ;) Moc jsem se těšila až jej budu rozbalovat. Tak se na něj pojďme podívat. :)






A jdeme rozbalovat :)

Pod všemi těmi bublinkami se schovává jedna knižní novinka. .

...a to Prvních patnáct životů Harryho Augusta! Když jsem ji uviděla, tak mě jako první blesklo hlavou: "Ta obálka je na živo ještě hezčí než na internetu!!"  :)
Celkově i příběh vypadá hodně dobře-téma opakovaného znovuzrození, kdy hlavnímu hrdinovi zůstanou jeho vzpomínky z předešlých životů mě velmi nadchl. Knihu podobného žánru jsem zatím nečetla, tak jsem velmi zvědavá, co mě čeká. :)

Pod krásným přebalem se ukrývají tyto desky, které působí velmi zvláštně, záhadně až trochu bláznivě. :D Hlavně ta celá spirála, která je v kombinaci s bílou a modrou něco jako takový hlavolam pro oko. ;)

Zadní strana přebalu vůbec nepokulhává! :)

Z celé obálky této knihy jsem vážně unešená!!! :) :)

A vnitřní stránky knihy jsou na tom stejně! Prvních patnáct životů Harryho Augusta je opravdu nádherně provedená kniha, kterou nejde neprolistovat. :)))

4 komentáře:

  1. S pošťačkami mám podobný problém, stojím u okna a ona ne že by zazvonila nebo teda nechala papírek, ona rovnou jde a dá balík k sousedům -_- nebo poštovní auto projede a ani se neuráčí zastavit a pak mi sousedka řekne že dobírku musela vzít za mě a že jsem nebyla doma -_- a přitom jsem stála ve dveřích..
    O knížce jsem neslyšela, ale vypadá zajímavě. Z kvalitníchknih by mi také brzo mělo něco přijít tak jsem zvědavá, kdy to dorazí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. A u nás spadlo pár kapek...
    Když jsem začala spolupracovat s Fragmentem, pošťačka mě taky naštvala tím, že papír hodila do schránky, přestože jsem byla celý den doma. Zvonek jsem neslyšela. Od té doby se to ale značně zlepšilo. Musím zaklepat na dřevo. :)

    Prvních patnáct životů Harryho Augusta mi vybral Knihobit, a já se na tu knížku ohromně těším. Téma zní zajímavě, tak jsem zvědavá. :) A ta obálka je jednoznačně úžasná. :)

    - mikulovatereza.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, za pěknou recenzi. :)
    (autorka obálky)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.