Nové knižní přírůstky (50) :-)

Ahoj :), vítám vás u dalšího rozbalovacího článku na blogu.
 Přes zkouškové období pro mě bylo rozbalování balíčků s knihami příjemným rozptýlením, které mi vždycky zvedlo o několik stupňů náladu → mohla jsem se těšit, co si přečtu, až udělám zkoušku, za odměnu :)
Tentokrát jsem sice jeden balíček očekávala, ale když na mě na poště čekaly hned dva, byla jsem opravdu zvědavá co se ukrývá v tom druhém (tajemném) balíčku.
Tak pojďme rozbalovat :-)




První balíček jsem nenafotila, jelikož mi přišel (už) do chystané narozeninové soutěže a já vám nechci prozradit co to bude, ať pak můžete být překvapení. ;)



Jdeme se tedy podívat rovnou na druhý balíček..


Byla jsem opravdu hodně zvědavá, co se v něm bude ukrývat a dalo mi práci ho nerozbalit už hned po cestě :D


Po rozbalení na mě čekala knížka Nejtemnější část lesa od Holly Black, kterou jsem měla domluvenou již před Vánoci, a na kterou jsem teď úplně zapomněla. Měla jsem velkou radost, že mi knížka konečně přišla, jelikož Holly Black znám z knižní série Kronika rodu Spiderwicků a tak jsem si moc tuhle její chtěla přečíst. ☺
(velkou radost mi udělaly také krásné záložky, které byly v balíčku společně s knížkou - hlavně ta s knihou Čmeláci v srdci, kterou si do knížky hned založím ☻)


Jak už jste mohli zjistit z mnoha článků na blogu - i videí - jsem velký maniak na knižní obálky..♥ Zaujme mě na celé knížce jako první a celkově pro ně mám velkou slabost ( notnou chvíli před tím, než se pustím do čtení, sedím a obdivuji do detailu obal, který krášlí její zevnějšek) ☻
Nejtemnější část lesa má krásně propracovanou obálku, která se dokonale hodí k fantasy příběhu - hodně se mi líbila i ta zahraniční, která je laděna do úplně jiného stylu i barev, ale ta naše si mě také získala. :)
Už se moc těším, až se do knížky pustím! ☺

12 komentářů:

  1. Kniha vypadá vážně skvěle.Někde jsem ji zahlédla,ale teď se na ni musím pořádně podívat,protože ta obálka je vážně krásná :)
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. I když neznám, vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta obálka je dokonalá. Těším se na recenzi abych se případně rozhodla, jestli si tak roztomilou knihu na pohled chci také přečíst! :)
    http://fiamorisrunning.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle knížku bych si taky ráda pořídila, takže se těším na Tvoji recenzi :) Přeji pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud vím, tak o knize jsem ještě neslyšela, ale vypadá zajímavě, třeba se k ní někdy dostanu. :) Počkám si na tvou recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem o knihách ještě neslyšela, ale rozhodně jsem zvědavá na recenzi ;)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.