RC: Archerův hlas - Mia Sheridan

Autor: Mia Sheridan
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 384 
Název v originále: Archer´s voice
Série: Znamení lásky (1)
Anotace
Když Bree Prescottová dorazí do ospalého městečka Pelion ve státě Maine, doufá, že zde konečně nalezne mír, po kterém tolik touží. Zde se setká s Archerem Halem, mužem, který skrývá temná tajemství. Mužem, kterého ostatní nevidí.

Archerův hlas je příběh o ženě mučené vzpomínkami na jednu strašnou noc, a muži, jehož láska je klíčem k její svobodě. Je to příběh o mlčenlivém muži, který žije s trýznivou ránou, jež je důsledkem dávné děsivé události, a ženě, která mu pomáhá najít jeho hlas. Je to příběh o utrpení, o osudu a především o mocné síle lásky.




Bree Prescott utíká od své minulosti. Utíká z domova, aby za sebou nechala všechnu nepěknou minulost a hlavně vzpomínky na ni. Navzdory radám své kamarádky, se vydává do úplně jiného města, aby zde začala z čistým štítem. To se jí také v městečku Pelion poveden.
Nikdo ji tu nezná,, všichni jsou srdeční a milí a působí takovým domáckým dojmem.
Všichni tvoří takovou celistvou komunitu.
Jediný, kdo se celému městečku vymyká je náhodný kolemjdoucí, se kterým se srazí v obchodě. Oproti ostatním je nemluvný, vypadá velmi nedbale a všem se straní.


Archer Hale je místní černou ovcí. Lidé se na něj dívají skrz prsty a on se jim vyhýbá úplně stejně. Zajímat se o něj začne až nová obyvatelka města, která se mu postupem času chtě nechtě dostane pod kůži.
Bree je odhodlaná zjistit více informací o tomto tajemném obyvateli městečka a díky informacím od sousedů z Pelion se před ní začne otevírat příběh dávné minulosti, který si s sebou Archem nese jako těžkou kouli na noze.


Oba dva tak musí bojovat se svými dávnými démony, které jim zasahují do jejich současného života. Jeden druhému se stanou oporou a budou se snažit navzájem vyléčit své neduhy.



Archerův hlas byl příběh o nalezení nového začátku a něčeho pro co stojí žít.
Anotace tohoto příběhu nenastíní mnoho, ale o to je pak větší překvapení, jak procítěný a hluboký příběh je.
Bree a Archem byly dvě zlomené duše, které postupným sbližováním začaly léčit navzájem. 

Místy by klidně mohla být o nějaké erotické pasáže kratší, ale to nijak velice v příběhu nedělalo paseku.

S nadšením z příběhu to bylo trochu jak na houpačce – chvílemi se mi líbil opravdu hodně (zvláště pak části, kdy se Archem a Bree sbližovali a vytvářeli mezi sebou důvěru), ale za chvíli přišlo na části, které byly docela zdlouhavé. 
Takže celkově to byl takový lepší průměr.

Na chvíle relaxace a pohody je ale tato kniha jako dělaná, takže se určitě ze zajímavosti na další knihu této autorky podívám. ☺





Moje hodnocení: 4 z 5
Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji knihkupectví ☺
Knížku můžete zakoupit ZDE.☺

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.