RC: Calendar girl: Leden, Únor, Březen - Audrey Carlan


Potřeba peněz a hezké tělo.
Spojte tyto dvě věci..a máte tu Calendar girl.


Peníze jsou alfou a omegou dnešního světa. Jakmile je člověk nemá dostává se do velmi nepříjemné situace, která většinou končí tím, že se uchýlí k půjčce. Co ale potom? Pokud nemáme přímý příjem peněz, jedna půjčka nic nezmění, ba naopak celou situaci zhorší. Staneme se totiž dlužníky, kteří se snaží sehnat peníze na splacení kde se dá.
A otázkou zůstává – jak daleko je člověk v této situaci schopen zajít?

Své by o tom mohla vyprávět Mia. Na první pohled bezstarostná, krásná a mladá dívka má za sebou nehezkou minulost, která teď naprosto ovládá její budoucnost. Dluží totiž peníze, hodně peněz, a nezbývá jí nic jiného než nabízet to nejlepší co má – a to sebe.
Stane se společnicí, kterou si na měsíc kupují solventní klienti za účelem společnosti na společenských akcí. 
Celý „obchod“ je založen na přesně sepsané smlouvě, kde je předem dáno, že klienti mají nárok pouze na veřejné doprovody a nic víc – protože Mia nedá své srdce ani tělo jen tak na prodej.
Vydržet ale měsíc ve společnosti krásné Mii není pro její klienty snadné, což ještě zkomplikuje fakt, že i Mia bude mít určitou dávku pokušení. A tak se po společné domluvě budou pravidla trochu měnit.

V lednu totiž nastupuje k Wesovi , který je, nejenom vtipný a bohatý, ale také velmi přitažlivý. To, že ji nový klient fyzicky přitahuje je pro ni ze začátku nepříjemné, jelikož se řídí zásadním pravidlem → nikoho si nepřipustit moc blízko. Chemie se mezi těmato dvěma ale nedá přehlédnout, a tak netrvá dlouho a ze společnice na veřejnosti se stane také společnice do soukromého života. Oba dva spojí příjemné s užitečným a začnou si užívat společných chvílí plnými doušky.
Proč si nezpříjemnit společně strávený měsíc? Ujasnili si předem hranice, tak co by se mohlo pokazit?

Jejich vztah se ale začne vyvíjet zcela jiným směrem, než jakým plánovali a oni zjistí, že stačí pouhý měsíc na to, aby se do sebe dva lidé bláznivě zamilovali.
Jenomže Mia má práci a chce ji odvést až do konce. Ví, že v únoru na ni čeká nový klient a ona půjde zase o dům dál. Láska je v této práci přepych, který si nemůže dovolit.
S těžkým srdcem Wese opouští a vrhá se do nového obchodního partnerství, kde na ni čeká malíř Alec a milionář Antony.

Dokáže na Wese Mia zapomenout? A co další měsíce její práce? Najde se někdo, kdo nahradí Wesovo místo?


Hlavně se nezamilovat.


Příběh společnice, která se zamiluje do svého klienta je takovou pikantnější verzí běžných románových knih. Miin příběh se dozvídáme postupně a stejně tak se nám odkrývá i její povaha. Na začátku je to pouze placená společnice, která si potřebuje vydělat peníze a až posléze ji začneme chápat jako inteligentní dívku, která měla akorát v minulosti smůlu.

Celý příběh se odehrává v rozmezí tří měsíců – ledna, února a března – a prostředí se tak v jednotlivých kapitolách rapidně mění. A s nimi i Miini klienti. Ačkoliv mezi sebou měli diametrální rozdíly, svým způsobem byl každý něčím sympatický.
Mia si s každým z nich vytvořila určitý vztah, což jí její práci velmi usnadnilo a zpříjemnilo.

I když byl příběh provázen pikantními erotickými scénami, nepůsobil celkově vulgárně či nějak nepříjemně. Autorka totiž našla míru, což je v sekci těchto románů velmi důležité.
Konec příběhu zůstal otevřený, takže si na konec Miina příběhu budeme muset ještě chvíli počkat.
Calendar Girl je dobře napsaná knížka, která se bude čtenářkám tohoto žánru jistě líbit a já se těším na její pokračování.



Hodnocení : 4 z 5

Nakladatelství Fragment

Za poskytnutí knihy děkuji společnosti Euromediagroup
Knihu můžete zakoupit ZDE

1 komentář:

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.