RC: Rebelský dědic -Vi Keeland, Penelope Ward

Výsledek obrázku pro rebelský dědic

Mít za šéfa rebela, není k zahození


Související obrázekMůže být mezi mužem a ženou pouhé přátelství? Někdo říká, že ano. Ovšem, když bychom se na tento "vztah" podívali blíže, zjistili bychom, že ve většině případů chce vždy (minimálně) jeden z dvojice něco víc.
Je tedy jasné, že je jen otázkou času, než se z těch dvou stanou milenci..nebo bývalí přátelé.

Samostatnou kapitolou pak zůstávají vztahy na pracovišti. Tady se (skoro) vždy snažíme řídit heslem : Co je v domě, není pro mě. No, bohužel (nebo bohudík?) to většinou dopadá úplně naopak.

A přesně takový problém řeší Gia.
Náhodnou výpomocí své kamarádce v baru, se dostane do kontaktu s jejím rebelským, hříšně krásným, ale taky pekelně nevrlým šéfem Rushem. Jejich první setkání nebylo popravdě nic příjemného. Gia se snažila zaskočit za svou kamarádku jako barmanka, ovšem stála "za houby".
Rushe jako majitele samozřejmě neznala, a tak neměla žádné tušení, že když zrovna před NÍM označí majitele za pitomce, zadělává si na velký problém.

Ačkoliv měla v baru Gia strávit pouze jeden večer, kvůli náhlému odchodu hostesky jí Rush nabídne práci. A protože už nějakou dobu Gia bydlí málem na dluh, přijme.
Od začátku tohoto pracovního spojení je jasné, že to mezi nimi dvěma nebude vůbec jednoduché.
A věci se začnou postupně ještě víc a víc komplikovat.


Obálka - skvělá.
Anotace - skvělá.
Příběh - skvělý.

Tato kniha je úžasná od začátku až do konce. Spojení těchto svou autorek, stojí rozhodně za to. Je vidět, že obě už měly se psaním románů zkušenosti, protože příběh Gii a Rushe byl "nadupaný" vtipem, sexappealem a vším, co právě v takové knize chcete najít!

Gia se ze začátku jevila jako trochu ušláplejší hrdinka. Ale během pár stránek se z ní vyklubala temperamentní a provokativní dívka, která Rushovi umí odpovědět na každou jeho sexistickou větou taky pěkně zostra. Dalo by se říct, že "stírání" jejího šéfa se během několika dní stalo jejím pracovním koníčkem.
Mezi ní a Rushem to pořádně jiskřilo a každé jejich setkání byla pořádná smršť!
Autorky velmi barvitě popisovaly jejich vztah a to, jak se měnil. Z obyčejné sympatie se stávalo přátelství, které nakonec ústilo v nepřehlédnutelnou chemii a přitažlivost.

Rush byl prostě..Rush. (mimochodem velká pochvala za pravé jméno hrdiny!) Byl vtipný, chytrý, charismatický a i s jeho sexistickými narážkami si ho nešlo neoblíbit.
Celý příběh byl prostě jedna velká jízda!
Jo, Rushovi prostě nejde odolat.

A konec? Ten mě dostal a zcela rozsekal. Musím se přiznat, že jsem absolutně nepočítala s takovým vyústěním příběhu. Prostě WOW!
Věřte mi, tuto knihu si CHCETE (a musíte) přečíst!

PS: Hned jsme si musela další díl přečíst v angličtině...a teda PÁNI! Brzo bude recenze!

Související obrázek


Moje hodnocení:  5 z 5


Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Baronet
Knihu můžete zakoupit ZDE

1 komentář:

  1. Od obou autorek jsem již něco četla! A tuhle knížku mi před časem někdo doporučoval na instagramu, ať se na to mrknu, takže to asi opravdu udělám! :D
    Hned jsi musela jít do pokračování?! Tak to je skvělé znamení! Takové knížky jsou ty nejlepší. Já se zatím u jedné držím, ale nevím nevím, čekání do vydání dvojky je ještě daleko. :D
    Skvělá recenze! ♥

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.