RC: Láska a tetování - J.D.Hawkins


Stará láska nerezaví



O tom, že stará láska nerezaví snad nemá ani cenu polemizovat. Sympatie, které k nějakému člověku chováme, jen tak prostě nezmizí. Asi vždy budeme mít slabost pro jeho pronikavé oči, ve kterých bychom se mohly utopit, nebo v jeho vůni, která nás bude provázet ještě dlouho potom, co on odejde z místnosti. Chemii jednoduše člověk neporučí, ani kdyby si to sebevíc přál.
Proto se není čemu divit, že když Ash potká Tea, moc nadšená z toho není. Teo byl její dřívější láska, která pro ni znamenala všechno na světě. Plánovala si s ním veškerou budoucnost a místo toho ji čekalo jen zlomené srdce a sedm let nezodpovězených otázek a bolesti. A teď, když si už myslela, že je všechno za ní, se před ní najednou objeví a všechny její pocity se hlásí o slovo a ona si připadá, jako by to bylo včera co se do tohoto nehorázně atraktivního kluka (nyní už muže) zamilovala.

Výsledek obrázku pro love tumblr


Pro Tea to je komplikované snad ještě víc. Na svou blonďatou múzu nepřestával myslet dnem i nocí a jejich vztah pro něj nebyl jen pouhým románkem. To, že se po letech znovu setkali mu zcela narušilo jeho život a on najednou opět zatoužil po tom, aby měl svou bývalou lásku ve své blízkosti.

Ačkoliv se jejich vnitřní rozpoložení nezměnilo a stále je to k sobě neuvěřitelně přitahuje, je mezi nimi duch minulosti. Ash dodnes neví, proč ji Teo opustil. Co se tenkrát stalo? Může mu nyní věřit? Má mu vůbec dávat druhou šanci?


Výsledek obrázku pro love tumblr

Láska a tetování je nenáročný příběh, který přečtete během jednoho odpoledne. Kniha je psána velice svižnou formou a děj ubíhá jako voda. Autorka se nezabývala zbytečným popisováním a soustředila se pouze na hlavní linii, proto má také kniha poměrně nízký počet stránek.
Ash a Teo tvořili zajímavou dvojici, u které bylo ale od první stránky jasné, jak to s nimi dopadne. Během čtení začneme také pomalu přicházet na to, co se v minulosti mezi hrdiny stalo, a celý příběh tak začne dávat o to větší smysl.
Kniha sice nebyla nijak překvapivá – autorka v ní vytvořila klasický profil hodná holka+ špatný kluk-jedno velké nedorozumění=happy ending – ale u knihy tohoto typu s malým (i velkým) klišé tak nějak čtenář dopředu počítá. Opravdu velkou výhodou bylo, že kniha nebyla moc rozsáhlá, takže se četla velice rychle.
Kdo hledá ideální čtení na volné večery (popřípadě pouze jeden večer), tak se určitě podívejte v knihkupectví na tuto novinku nakladatelství Baronet!


Výsledek obrázku pro love tumblr

Moje hodnocení: 4 z 5


Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Baronet
Knihu můžete zakoupit ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.