RC: Klíč ke štěstí- Irina Semina

Autor: Irina Semina
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 69
Série: -------
AnotaceMyslíte si, že cesta ke štěstí je zdlouhavá a výsledek nejistý? Přesvědčíme vás, že být šťastná je snadné! Rady, motta a citáty vám ukážou správný způsob, jak prožít dny naplno. Naučte se dívat na svět kolem sebe jinak a najděte svůj klíč ke štěstí!

Obálka: Klíč ke štěstí má vážně zajímavou a krásnou obálku! V knihkupectví si jí proto ihned všimnete a knížka podle obalu zaujme také mladší čtenáře :)
Moc pěkná je i víla, která dává obálce nádech magie a pohádek :) Celkově je obálka podle mě povedená a působí na čtenáře velmi hezky a pozitivně ;)

Vazba: I když je knížka tenká je v pevné vazbě :) Vzhledem k tomu, že se ale jedná také o deník, tak by měkká vazba nebyla moc vhodná. Klíč ke štěstí vypadá tedy dobře i v pevné vazbě! ☻

~Štěstí je jako motýl. Čím víc se ho snažíme ulovit, tím víc nám uniká. Ale když se začneme zabývat něčím jiným, přiletí a nenápadně si nám sedne na rameno.~

Moje hodnocení: Když jsem se pouštěla do Klíče ke štěstí, upřímně, jsem vůbec nevěděla co mám od knížky očekávat. 
A hned na první stránce jsem byla velmi (příjemně) překvapena ☺ Čtenář se totiž dozví, že tato knížka se právě stala jeho ŠŤASTNÝM DENÍKEM ☻

Tento nápad mi přišel opravdu dobrý! Je spousta knížek s motivačními citáty, kterými můžete listovat. Ale je úplně něco jiného, když se na tvorbě obsahu knihy můžete podílet i Vy sami! ☺ A o to právě jde v této knize :)


Celý tento "deník" spočívá v tom, že do něj budete každý den zapisovat, co se Vám přihodilo šťastného→je opravdu i moc pěkně ilustrovaný uvnitř, takže na každý svůj zážitek máte přesně vymezenou část stránky ;)
A ani tady nesmíme zapomenout na lidmi tolik vyhledávané CITÁTY. ☺ Ano, i ty tady najdete :) Známe i ty méně známé, ale za to pravdivé ;)..po jejichž přečtení si uvědomíte jejich hloubku a taky aktuálnost v našich životech :)

Klíč ke štěstí je vážně moc pěkná knížka, která zpestří každou knihovnu a Vy se u ní dobře zabavíte ☻☺

~Každou minutu, kdy jste rozzlobeni, ztrácíte šedesát sekund štěstí~

Hodnocení :   4 z 5
Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji nakladatelství Fragment :-)


1 komentář:

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.