Co mi přišlo nového (57) ☺

Ahoj!
Dnes mi dorazila větší knižní nadílka, tak se s ní s vámi podělím v dnešním rozbalovacím článku. ;)







Na všechny balíčky jsem se moc těšila! Teď ještě zařídit, aby bylo víc času na čtení ☺


První jsem se pustila do rozbalování balíčku, který mi přišel z nakladatelství Grada..


Knížka Nahlížení mě zaujala zvláštní obálkou a po přečtení anotace jsem si řekla, proč ji nezkusit. :)

Anotace: 
Napínavý příběh o dívce Meg, které Osud určí, že bude nahlížečkou. Vydává se na cestu do domu svého učitele a rádce, pana Plumberblicka. V novém světě se učí čtení myšlenek, ale brzy se dozví, že patří mezi ty vyvolené nahlížeče, kteří dokážou číst myšlenky mrtvých. A to zrovna v době, kdy se svět nahlížečů začíná otřásat v základech!
Další vražda na sebe nenechá dlouho čekat a Meg musí využít svůj talent při pátrání po vrahovi, který začne likvidovat nahlížeče… A aby toho nebylo málo, musí ještě bojovat o svého přítele Garetha. Velký výroční ples Slepence je za dveřmi… Podaří se Meg odhalit vraha mezi stovkami hostů?
Úchvatný a strhující příběh, který tě zavede do zcela nového světa čtení myšlenek a vyšetřování zločinu
.



Tento balíček byl o něco větší, jelikož ukrýval rovnou dvě nové krásky. :-)


Tou první je Archerův hlas, který mě obálkou až tak nezaujal, ale anotace a kladné ohlasy čtenářů mě nakonec přesvědčily. Jsem tedy zvědavá, jak se mi bude líbit. :)

Anotace:
Když Bree Prescottová dorazí do ospalého městečka Pelion ve státě Maine, doufá, že zde konečně nalezne mír, po kterém tolik touží. Zde se setká s Archerem Halem, mužem, který skrývá temná tajemství. Mužem, kterého ostatní nevidí.
Archerův hlas je příběh o ženě mučené vzpomínkami na jednu strašnou noc, a muži, jehož láska je klíčem k její svobodě. Je to příběh o mlčenlivém muži, který žije s trýznivou ránou, jež je důsledkem dávné děsivé události, a ženě, která mu pomáhá najít jeho hlas. Je to příběh o utrpení, o osudu a především o mocné síle lásky.


A hned za ní se v balíčku nacházela knížka Kaleidoskop srdcí. Tuto knížku jsem měla v hledáčku už od té chvíle co vyšla a mám tak velkou radost, že se stala součástí mé knihovny. ☻

Anotace:
Estelle se zvolna vynořuje z kalných vod tragédie, kterou pro ni byla předčasná smrt snoubence. Vrací se k práci ve své umělecké galerii, prodává dům, kde jí Wyatta všechno připomíná, znovu navazuje společenské styky… a vtom se po letech setká s Oliverem, nejlepším  přítelem svého bratra, jenž byl její první velkou láskou. Před časem jí zlomil srdce, když ji bez vysvětlení opustil; podlehne Estelle chemii, která mezi nimi zjevně stále funguje? A zklame ji Oliver podruhé?



A tady je balíček od Albatrosmedia .. :)


Spáčka a vřeteno. Nemusím snad ani říkat, proč jsem po téhle knížce už dlouho pokukovala.
Mám ráda pohádkové příběhy..a k tomu ta nádherná obálka a vnitřní ilustrace♥ Nešlo odolat!

Anotace:
Královnině zemi bylo ono království vzdušnou čarou nejblíže, ale přes horský hřbet, který sloužil jako hranice mezi těmito dvěma královstvími, nedokázaly přelétnout ani vrány. Možná si myslíte, že ten příběh znáte. Vystupuje v něm mladá královna, která se má vdávat. Dále pár dobrých, statečných, houževnatých trpaslíků, hrad zarostlý trním a princezna, kterou čarodějnice proklela, aby spala navěky. Jenže tady nikdo nečeká, až se objeví šlechetný princ na věrném oři. Tahle pohádka se spřádá z nití černé magie, která se kroutí a stáčí a pableskuje a září. Královna by si snad mohla vysloužit hrdinské ostruhy, pokud princezna potřebuje zachránit…



Šťastní lidé čtou a pijou kávu ..to je knížka, která musí upoutat snad každého milovníka knih! Mně tedy rozhodně upoutala a už se těším až se do ní pustím. :)

Anotace:
Dá se vyléčit zlomené srdce? Mladá Pařížanka Diane je přesvědčená, že šťastní lidé čtou a pijou kávu, a proto tak nazve svou kavárnu. Když však při automobilové nehodě zahyne její manžel i malá dcerka, Diane ztratí smysl života. Zoufalá mladá žena se zcela uzavře před světem a přestane se starat i o svou literární kavárnu. Nakonec se rozhodne odjet do Irska, které toužil navštívit její muž, a na jeho bouřlivém a drsném pobřeží dát do pořádku svůj život. Netuší, že tu potká muže, který rázem její život změní. Záhadný fotograf Edward, kolem nějž se dějí podivné věci, ji přiměje vrátit se do života. V současné době se podle knihy natáčí i film.



S omalovánkami se teď roztrhl pytel, tak jsem se do jedněch taky pustila :)
Uvidíme, jak mě Harryho Mudlovské omalovánky budou bavit. :)

12 komentářů:

  1. Mudloveské omalovanky mám tiež doma a chystám sa na ne.Kaleidoskop srdca mám v plane si prečítať.Na blogu mám súťaž ak chceš tak sa pozri a možno ta nejaká kniha zaujme :) http://only-in-dreams.blog.cz/1603/sutaz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přírůstky - Kaleidoskop srdcí, ač mě neláká, má navíc velice podařenou obálku :)) Přeji hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jednu knihu jsem nečetla, ale vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné přírůstky!! :)
    Kaleidoskop srdcí mě také hodně zaujal. Přeji příjemné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujal mě Kaleidoskop srdcí a také Spáčka a vřeteno, na kterou jsem koukala v knihovně a má překrásnou obálku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Náádhera, vybrala bych si. Hlavně mě láká Kaleidoskop

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.