RC: Návrh - Elle Kennedy

Autor: Elle Kennedy
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 360
Název v originále: The Deal
Série: Off-Campus (1)
Anotace:
Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml… I kdyby to znamenalo výměnou za předstírané rande doučovat namyšleného kapitána univerzitního hokejového týmu.

Garrett Graham vždy toužil po jediném – hrát po vysoké profesionálně hokej, jenže teď hrozí, že kvůli stále se zhoršujícím známkám svého snu nedosáhne. Když mu jeho spolužačka předloží návrh, který by mu zajistil pozici v týmu a jí zájem vysněného kluka, dvakrát se nerozmýšlí.

Stačil ale jediný polibek, který vedl k tomu nejdivočejšímu sexu v životě, aby si Garrett uvědomil, že už nic předstírat nehodlá. Teď ještě musí přesvědčit Hannu, že kluk, kterého chce, je ve skutečnosti on. A to tak snadné nebude.



„Nemá ani páru, že existuju.“


Co se škádlívá to se rádo mívá.
V životě se nám toto přísloví nesčetněkrát potvrdilo a také mnoho příběhu čerpá svou inspiraci právě zde. A jeden takový příběh je i v knize Návrh od Elle Kennedy.

Hanna Wellsová je pilnou studentkou, která si ví se vším rady. Tedy skoro se vším. Co se týče vztahů, tak to je pro ni menší minové pole. Už dlouho z dálky pozoruje svůj objev ze školy, který ale ani neví, že ona existuje. A nejhorší je na tom to, že Hanna ani neví, jak s ním zavdat hovor nebo jak s ním flirtovat. Svádění a podobné věci jsou jí zcela neznámé a ona ví, že jestli nepřekročí tuto svou hranici, bude ještě dlouho kluky pozorovat jen z dálky.
Pokud něco neví v učivu, jednoduše se to naučí ze skript, ale jak se naučit něco, na co prostě neexistuje pevně daný návod?

Garrett Graham patří mezi nejslavnější a nejoblíbenější kluky z univerzity. Díky fotbalu se dostal do bratrstva, kde poznal spoustu přátel, a také spoustu studentek, které by daly kdoví co, jen aby s ním mohli odejít domů. 
Život mimo školu si tedy užívá naplno a rozhodně na tom nechce nic měnit. Na druhé straně tu jsou ale školní povinnosti. Aby totiž mohl být v týmu, musí mít dobrý prospěch, v čemž je ale nyní docela problém. Neudělal důležitou zkoušku a ví, že na další termín se nemá sám jak připravit.
Úplnou náhodou se mu naskytne příležitost jak z toho ven – v jeho třídě narazí na jednu spolužačku, u které si všimne, že z onoho testu dostala „áčko“ a rozhodne se udělat všechno proto, aby ho do příštího testu doučovala.

A tak osud spojí dva naprosto odlišné lidi, kteří by se asi do vzájemného kontaktu nikdy nedostali. 

Hanna není z Garrettova zájmu o doučování nijak nadšená – vždyť on ani donedávna neznal její jméno, tak proč by mu měla najednou pomáhat?!
Garrett se ale nedá jen tak odbýt, a tak přichází na scénu „návrh“ – když mu pomůže s doučováním na závěrečný test, na oplátku pomůže zase Garrett jí s navázáním kontaktu s jejím idolem.
Je jasné, že se Hanna nakonec nechá zlomit a my se tak můžeme těšit na peprný příběh, ve kterém to bude pořádně jiskřit.


„Proč se mě ptáš ,co mám ráda, když to stejně neobjednáš?“
„Protože jsem doufal, že máš lepší vkus.“


Návrh od Elle Kennedy se mi do podvědomí dostal ihned, jakmile měl vyjít v ČR. Těšila jsem se na něj, protože mám ráda příběhy s podobným námětem. Jak už napovídá anotace, bude se tu jednat o hašteřivou dvojici studentů, kteří spolu díky náhodě začnou trávit volný čas a jeden druhého tak lépe poznají. 
Nejde tu tedy o nijak zvlášť originální zápletku, ale autorka se s ní poprala moc dobře a čtenářům vše podala tak, že se u čtení rozhodně nebudete nudit.

Skoro na každé stránce na vás bude čekat vtipná situace či rozhovor a zaostávat nebude ani břitký humor, kterým oplývá hlavní hrdinka HannaTa nedávala Garrettovi nic zadarmo. Díky ní si čtenář čtení rozhodně užije od začátku až do konce-.
Ona a Garrett tvořili jednoznačně perfektní knižní dvojici pro tento druh příběhů, takže se budete s každou nadcházející kapitolou těšit na jejich další společné chvíle.

Elle Kennedy vytvořila romantický příběh, který potěší každou čtenářku naladěnou na tuhle vlnu, a já první díl z této série, Návrh, mohu jen a jen doporučit.☺





Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji internetovému knihkupectví Knihcentrum.cz
Knihcentrum
Knihu zakoupíte ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.