RC: Rockový risk - Kylie Scott



Kniha o tom, že i tvrdý rocker se dá zkrotit. 



Opět se vydáváme do světa dobré muziky a do zákulisí skupiny Stage Dive.
Tentokrát bude naším hlavním hrdinou největší rebel z celé skupiny, Jimmy.

Kluci z kapely to s ním nemají rozhodně lehké. Se slávou se vyrovnává tak, že zkouší všemožné návykové látky od cigaret přes alkohol až po tvrdé drogy.

Všechno jednoho dne zajde tak daleko, že se mu jeho neřest stane málem osudnou. Jeho bratr David a zbytek kapely se ho budou snažit dostat ze závislosti, ale zbytek už je pouze na Jimmym.

Bude se muset změnit – být méně výbušný a více komunikativní -  a to bude chtít pořádný kus práce.
A jelikož k tomu všemu musí držet společně pohromadě celou kapelu, najmou se pomoc.

Lena o práci asistentky člena Stage Dive rozhodně nestála řadu, upřímně byla spíše touto nabídkou překvapená a víceméně ji přijala hlavně proto, že potřebovala změnit prostředí a dostat se co nejdál z rodného města.

Jimmy jí od samotného seznámení lezl na nervy, ale díky své pozici si k němu mohla dovolit být příkřejší než kdokoliv jiný. Na druhou stranu rebel, pro kterého měla pracovat,  jí nic nedaroval, takže to mezi nimi chvílemi vypadalo jako na bitevním poli.

Jak je ale známo, mezi nenávistí a láskou je jen opravdu velmi tenká hranice, takže tady půjde pouze o to, kdy mezi nimi přeskočí ona potřebná jiskra a oni tuto hranici překročí

„Le-na,“převaloval moje jméno na jazyku, jako by zkoušel jeho velikost. „Dobře. Drž se mi sakra z cesty a uvidíme, kam to povede.“


Výsledek obrázku pro stage dive kylie scott leadDalší kniha z rockové série Stage Dive se autorce opět vyvedla.
Na příběh nejvíce problémového člena kapely jsem byla hodně zvědavá, jelikož mi v předchozích dílech Jimmy lezl pěkně na nervy.
Upřímně jsem si myslela, že mě knížka právě kvůli Jimmymu moc nechytne, ale opak byl pravdou.

Kylie Scott tu Jimmyho nastínila úplně z jiného úhlu, takže si an něj čtenář mohl udělat odlišný názor než v předcházejících dílech. Na ně autorka  nezapomněla a i tady se setkáváme se všemi hrdiny této série a sledujeme, kam jejich vztahy postupně směřují.

Příběh Jimmyho a Leny byl moc dobře napsaný, plný sarkasmu a humorných situací, ale pro mě zatím jednoznačně vede díl první. David a Evelyn tuto sérii zahájili a stále si drží laťku.

Série je opravdu velmi povedená a rozhodně potěší každou čtenářku tohoto žánru.


Moje hodnocení: 4,5 z 5
Nakladatelství Fragment
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji nakladatelství Baronet :)
Knihu zakoupíte ZDE


Autor: Kylie Scott
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 344
Název v originále: Lead
Série: Stage Dive (3)
Anotace:  
Může pověstný rockový zpěvák a svůdník podlehnout lásce?
Jako zpěvák rockové skupiny Stage Dive je Jimmy zvyklý, že dostane cokoli a kdykoli si namane, a život je pro něj jedna velká párty. Velká chyba, která by na jeho kapelu mohla uvrhnout špatné světlo, ho ale konečně probere a Jimmy nastoupí na odvykačku. Tak pozná Lenu, novou asistentku, která mu má pomoct vyhrabat se z problémů.
Lena se nehodlá chytit na řečičky svého sexy nadřízeného a je odhodlaná udržet jejich vztah v profesionální rovině, přestože to mezi nimi jiskří. Když ji Jimmy zažene do kouta, dojde mu, že možná ztratil to nejlepší, co ho kdy potkalo.
Dokáže svoji tvrdohlavou asistentku přesvědčit, aby zariskovala a poslechla, co jí radí srdce?

2 komentáře:

  1. Taky jsem nedávno knížku dočetla, ted se jen dokopat k napsání recenze.:) Mně se ze všech dílů líbil nejvíc asi právě tenhle.:)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.