Co si dnes vezmu na sebe? - Sophie Gachet



Práce. Rodinná oslava. Schůzka. Volný čas.

Všechny tyto události si zaslouží zcela jinou skladbu oblečení - vždyť přeci to jak vypadáme, jsme upravení, čistí apod. nás ve společnosti řadí a škatulkuje a vytváří nám určitý společenský profil.
Jak ale vědět co s čím sladit? Jak poznat, kdy se jedná ještě o módu a kdy jsme zaexperimentovali už trošku moc?

S tímto problémem se my ženy potýkáme snad každé ráno před odchodem z bytu. Naší úpravě vynaložíme opravdu velké množství času a snažíme se, aby finální výsledek byl co nejlepší. Když už si ale víme rady s líčením nastává nekonečná bitva s naší skříní.
Z velkého množství módních kousků (které jsme prostě nutně musely vlastnit) si nakonec oblíbíme nanejvíš deset stálých kousků, které se stanou našimi top a my se v nich cítíme nejlépe.

A právě o tom, jak si své denní oitfity seskládat zpouze z pár hezkých a kvalitních kousků je  tato podzimní lifestyle novinka!


Výsledek obrázku pro fashion tumblr

Jak už bylo řečeno, hlavní filozofie v tomto dílku je postavená na využití malého počtu kousků oblečení k vytvoření jednoduchécho, ale zato zcela vkusného a aktuálního outfitu.
Autorka tady poukazuje na to, že méně je někdy opravdu více, a my bychom tak za každou cenu neměli chtít být ověšení vším možným, ale vybírat raději střídmě.

Po malém úvodu na nás tedy čeká na každé stránce ukázková fotografie outfitu k dané akci. V knize najdeme hned několik sekcí - přes víkend na horách, první schůzku až po den na pláži - a ke každé autorka sestavila hned několik variant oblečení.
V neposlední řadě stojí za zmínku pár pospedních stran, kde jsou vypsány nejčastější módní omyly, kterým bychom se měli pokud možno vyhnout.

Na závěr bych ještě chtěla vyzdvihnout stylové provedení knihy ve zlaté barvě a s měkkými deskami, díky nimž nezabere moc místa, a může se tak stát vašim pomocníkem i na cestách.




Moje hodnocení: 4 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji společnosti euromedia
Knihu zakoupíte ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.