RC: Miluji tě, nenávidím tě - Christina Lauren


Výsledek obrázku pro miluji tě nenávidím tě

Láska a práce?
To jednoduše nejde dohromady..


A je tu další kniha autorek, které si získaly čtenářky po celém světě. Svými sériemi Božský a Vášnivý se zapsaly na první příčky mezi spisovateli a před námi se nyní nachází jejich nejnovější dílo.

Miluji tě, nenávidím tě nás zavede do velice komplikovaného vztahu Evie a Cartera.
Ale nejprve něco o tom, jak se tito dva vlastně seznámili. Touto událostí totiž celý příběh vlastně začíná.

Evie je mladá a v práci velmi úspěšná dívka, které ovšem její štěstěna ubrala v jejím osobním životě. Stále čeká na svého pana Dokonalého, který by ji doma čekal, když se večer vrátí z práce, a kterému by si mohla na všechno pěkně od plic postěžovat.
A jak už to tak bývá, když to člověk nejméně čeká, nastane v jeho životě celkem radikální obrat. A právě v jeden takový okamžik - přesněji řečeno v jeden večer na večírku - potkává Cartera.

Výsledek obrázku pro miluji tě nenávidím tě

Mezi oběma to začne po poměrně krátké době jiskřit a jejich chemie je doslova hmatatelná. No slovo dá slovo a oba spolu nakonec stráví pár hezkých chvilek. Řekli byste, že takhle pro tyto dva začíná velice pěkný začátek něčeho, co by se mohlo vyvinout třeba v kvalitní vztah. Bohužel pro oba, s nimi měl osud jiné plány.

Do cesty se jim totiž postaví jejich práce. Před oběma stojí nabídka perfektního místa, jediný problém je ten, že jeden pro druhého se stávají konkurenty. A jelikož jsou oba neskonale tvrdohlaví a cílevědomí, úspěšné přijetí na novou pozici nenechají tomu druhému jen tak a budou se "rvát" do posledního dechu. To se posléze také ukáže jako velký zdroj vtipných situací, kdy se navzájem budou dělat takové naschvály, které byste u dospělých rozhodně nečekali.

Související obrázekDíky tomu se tak příběh nestal pouze romantickým, ale také velice humorným. Během celého příběhu jsem se nasmála opravdu hodně, a to je také hlavní důvod, proč se mi Miluji tě, nenávidím tě, líbilo. Jelikož v porovnání s ostatními knihami, které jsem měla možnost od těchto dvou autorek přečíst, byla tato novinka malinko zklamáním.
Ne že by nebyla dobrá...Spíš nebyla dobrá tak, jako ty ostatní. Při čtení více knih od jednoho autora/autorek se snažím srovnávání vyvarovat, ale bohužel to prostě nejde.

Příběh Evie a Cartera byl rozhodně perfektní oddechovkou, která mě velice mile překvapila svým vtipem a humorem. Jejich dialogy se neobešly bez pořádné dávky sarkasmu s břitkosti, což mi tak nějak vykompenzovalo určité "mouchy", které mi na knize vadily.

Podtrženo sečteno - pokud hledáte knihu, se kterou byste se ve volných chvílích zachumlali do postele, touto novinkou nakladatelství Jota určitě nic nezkazíte. Protože ačkoliv v mém osobním hodnocení není na příčce jako například Božský nebo Vášnivý, i tak je to velmi pohodové čtení.

Moje hodnocení: 3,8 z 5


Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Jota
Knihu můžete zakoupit ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.