RC: Pravidla touhy - Rachel Van Dyken



Když se nenávist promění v lásku


Po Pravidlech dohazovačů přichází Rachel Van Dyken s dalším dílem, který se vrací k našim hrdinům, ale zaměří se spíše na ty, kteří byli v minulosti v pozadí. Pokud jste předešlý díl četli, tak už jistě víte, o kom je řeč. Celý příběh se bude točit okolo nevraživé dvojice, která si nic nedaruje, a u které má okolí starost, aby si navzájem nějak vážně (fyzicky) neublížili. Lex a Gabs jsou opravdu svými dokonalými protiklady. Navzájem do sebe neustále slovně pošťuchují a celé okolí je několikrát denně svědkem jejich slovních a emocionálních výbuchů. No a když si k tomu všemu připočítáme ještě to, že mezi nimi byla chemie a jiskření, máme tu přesný obraz toho, jak to mezi Lexem a Gabs dennodenně bylo.


Související obrázek
V předchozím díle se autorka u hlavní dvojice držela pěkně zkrátka a vytvořila zamilovanou dvojici, která neměla úplně lehké, ale nedocházelo mezi nimi k tomu, co v tomto díle. Lex a Gabs byli doslova smrští. Jejich břitký humor, narážky a naschvály byly prostě neodolatelné a přímo k sežrání - a stejně takový byl i Lex. Byl to přesný prototoyp "bad boye", který vám dokáže zvednout tlak o celou stupnici svým nehorázným chováním plným narážek, samolibosti a egoismu, ale stejně tak tím, tak vás propálí svým pohledem. Lex to s ním neměla rozhodně lehké. Jelikož ale byla "ženou akce", která měla pěkně prořízlou pusu, nikdy si nic nenechala líbit. A asi právě to Lexe (a stejně tak právě i čtenáře) bavilo a podněcovalo k tomu, aby ji co nejvíc škládlil.

Spolu s těmito hrdiny se ale i nadále budeme v knize setkávat s našimi "starými" známými, což je takový malý bonus navíc.


Související obrázek



Pokud zvažujete o tom, jestli se do tohoto dílu pustit, tak neváhejte. Autorka v tomto díle dala ještě o něco víc popustit své fantazii a vytvořila energický příběh, u kterého se od srdce zasmějete. Musím přiznat, že u této série se mi o něco víc líbil, tento, druhý díl. Bylo to asi právě proto, že Lex by..prostě Lex. Dokázal v sobě skloubit drzého, arogantního a samolibého "blbečka" a citlivým, hodným, vtipným a přátelským klukem, kterého zatoužíte mít u sebe doma!

Velkým plusem bylo také to, že díky celkovému ladění děje, se kniha velmi dobře četla a příběh tím pádem utekl jako voda. Můžu jen a jen vřele doporučit!☺


Výsledek obrázku pro love tumblr

Moje hodnocení: 5 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Baronet
Knihu můžete zakoupit ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.