RC: Risk - Elle Kennedy

Tak trochu novodobí  Montekové a Kapuleti 


O tom, že zakázané ovoce chutná nejlépe nemusí být žádná řeč. Vždycky to tak bylo, je a bude. To, co máme snadno na dosah, je pro nás méně atraktivní než něco, u čeho svítí červený vykřičník a nápis - NESAHAT! 


A právě lásku proti pravidlům autorka ukryla do její nové knihy Risk. Pomyslný Romeem je Jake Connolly, hokejový kapitán, pro kterého je sport na prvním místě. Je charismatický, vtipný a co si budeme nalhávat, hokej a každodenní dřina v posilovně s jeho tělem udělala divy. Není se tedy čemu divit, že má o dívčí společnost nemá nouzi. Ovšem nechce se vázat. Rád se pobaví, ale to je vše.
Když ale potká Brennu Jensenovou nemůže si pomoct a je jí naprosto fascinován.

Nejprve ho fascinuje její nehorázně prořízlá pusa, díky kterém se v něm dokáže vařit krev během půl minuty, co spolu mluví. Poté ho pěkně vyvede z míry, že ona o něj neprojevuje žádný viditelný zájem. A poslední třešničkou je fakt, že je to dcera kapitána Jensen, který vede hokejový tým spoluhráčů.

Brenna od prvního setkání Jakeovi sebejiste odolává a užívá si jejich slovní potyčky, ve kterých mívá značně navrch. Nikdy. Opravdu nikdy by nečekala, že jednou bude muset svolit a jít s kapitánem týmu na opačné straně hráči čáry na rande.


Sport ji baví a ráda by se uplatnila v této sféře. Proto prahne po vysněné stáží. A právě kvůli ní uzavře s nepřítelem dohodu.
Za každé falešné rande, které bude muset hrát kvuli stáží, dostane Jake jedno opravdové.
A hraní na Romea a Julii může začít!


Elle Kennedy opět nezklamala. Každá její kniha mě baví a stránky ubihaji jako voda. Tato nová dvojice byla opět úžasná. Trochu mi připomínala hrdiny z Návrhu, jelikož měli oba taky tak prořízlou pusu a jejich dialogy byly jeden velký sarkasmus!


Zakázána láska je téma, které se snad nikdy neomrzí a čtenáři ho prostě čtou rádi. Elle opět dokázala vytvořit pár, mezi kterým to na každé stránce jiskřilo. Chemie mezi nimi byla skoro až hmatatelná a jejich vztah byl tím pádem uvěřitlný. A navíc bylo super, že oproti Romeo i a Julii nikdo z hlavních aktérů nezemřel :D.

Pokud jste Risk nečetli, tak doporučuji! Mne možná líbil o kapánek víc než první díl série, Lov.

Takže doporučuji všem deseti!

Moje hodnocení : 5 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Baronet
Kihu můžete zakoupit ZDE

1 komentář:

  1. Na knihy autorky se už nějakou dobu chystám a podle tvé recenze stojí za to. :) Moc se mi líbí úvodní titulek "novodobí Montekové a Kapuleti" :)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.