Posuď knihu podle obalu #1

                                                                    Meme z dílny Syki :-)
O co půjde? Každý týden (nejlépe neděli) si vyberu si knížku (která ještě nevyšla, nebo už ano-je to jedno), zveřejním autora, anotaci atd.. a potom napíšu jak na mě působí obálka ;-)

Na poprvé jsem vybrala knížku, která už vyšla a mám ji dokonce doma  z její obálky jsem unešená! :)


Název: První stříbrná kniha snů
Autor: Kerstin Gier
Vydání: 2014
Anotace: První díl nové trilogie od Kerstin Gierové, autorky oblíbených Drahokamů!
Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou… sny Liv Silberové jsou poslední dobou docela strašidelné. Obzvlášť jeden ji neustále pronásleduje. V tomhle snu je v noci na hřbitově a pozoruje čtyři kluky během jakéhosi podivného magického rituálu.
Ti kluci jsou jí ale povědomí a není to náhoda, skutečně existují, chodí totiž s Liv do školy a vlastně jsou docela fajn. A někteří teda obzvlášť ;)
Opravdu strašidelné – ještě strašidelnější než jakýkoli hřbitov v noci – je to, že tihle kluci o ní vědí věci, které by ve dne nikdy nahlas neřekla, leda ve snu. Jak je tohle možné? Je to pořádně zamotaná hádanka, ale hádankám nemohla Liv nikdy odolat…

Obálka:Je pro mě stejně úchvatná jako předešlý autorčin bestseller, série Drahokamy.! Asi nejvíce zajímavé je oko, které dominuje na celé obálce, a u kterého máte pořád pocit, že vás pozoruje :D Obálka je nádherné propracovaná-mohla být obyčejná, jen s nějakými stříbrnými dekoracemi, ale ne, autor obálky se na ni očividně vyhrál! :-) Proti světlu jsou všechny šedé ozdůbky krásně stříbrné a krásné odráží světlo, což je pastva pro oko :3
Vlastně obálka už nás tak nějak vtahuje do samotného děje příběhu a prozrazuje nám, že při čtení si přijde na své hlavně naše fantazie :-)) (jako když jsem byli malí :D )
Já se strašně moc těším až se do knížky (konečně) pustím, protože knížky Kerstin Gier jsou jedny z mých nejoblíbenějších ;-)

6 komentářů:

  1. Mně se obálka moc líbí. :) Stejně tak jako série Drahokamy. :) Ty obálky jsou taky úchvatné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu je to moc krásná obálka! :) Já se zrovna chystám na sérii Drahokamy. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, všechny obálky, které jsem u Kerstin Gier zatím viděla mě dostaly :3 :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Knížku si rozhodně přečti, stojí za to, ale podle mě není lepší než série Drahokamy. A ta obálka je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No těším se až se k ní dostanu!! :-)
      Drahokamy podle mě jen tak něco nepředčí :-)) ;-)

      Vymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.