Nejlepším lékem na déšt je knížka! ;-) :-)

Ahoj! :-)
Nevím jak je u vás, ale tady je pěkně škaredě!! Počasí už se očividně připravuje na školní rok! :D
Místo toho, aby jsme si ještě mohli užít pár posledních krásných prázdninových dní, venku prší, takže si připadám jako kdyby už byl podzim..
Ale zase na druhou stranu to má vlekou výhodu v tom, že se člověk může v klidu zachumlat pod deku a číst, číst a číst :D :-))
A to jsem dělala právě dnes-kromě toho, že jsem musela i vařit :D :)
Pustila jsem se do Honu a už mám víc jak půlku za sebou-čte se totiž strašně dobře a je to chvílemi tak napínavé, že prostě musím část dál! :D Jestli to tak bude pokračovat do večera jí asi přečtu CELOU! :D :-)
Ale nebyla to jen knížka, která se u mě hlásila o slovo.. Byl to taky Vilda(králíček, pokud by to nešlo poznat :D), který je teď hrozně moc rád, že nemusím ráno chodit do školy, a který jakoby tušil, že za chvíli už bude tahle pohoda narušena :-/ Nechala jsem ho tedy puštěného, ale on stejně pořád chodil ke mě a očmuchával, copak hezkého a zajímavého mám v ruce :3- zvířátka jsou v tomhle tak hrozně roztomilá!! ♥
Takže to skončilo tak, že jsem v jedné ruce držela Hon a druhou jsem Vildu drbala za ušima :D :-)
Tomu se říká PARÁDNÍ KOMBINACE ;-) :3


No není roztomilý! ♥ :-)
:-)



7 komentářů:

  1. Hon se mi také četl velmi dobře, ale ten konec mi přišel takový divný. Byly tam věci, které mi přišly nelogické, ale rozhodně jsem zvědavá na pokračování.
    Jinak tady u nás dneska taky prší, před chvilkou tedy přestalo, tak jsem toho využila a šla na chvíli ven, ale nevydrželo to dlouho, takže jsem se vrhla na Poklad Čarodějky ze severu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, mám to stejně! Králíček si za mnou vždycky skočí do postele a já ho musím drbat :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hon má krásnou obálku, ale není to nic pro mě. Máš krásného králíčka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to ten typ knížky, který né každému sedne ;)...Děkuji-pochvalu vyřídím :D :))

      Vymazat
  4. Je to roztomilé :D.. hned jsi mi udělala chuť na čtení, takže i přesto, že je půl 1 ráno, tak asi vytasím knížku :D.. Jinak s těmi zvířátky - ke mně se místo králíčka tulí občas náš želvák :D. Je to sice takový kamínek, ale mám ho ráda a i on potřebuje u knížky podrbat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D o půl jedné ráno se čte nejlépe! :D..jéé želvák :) to je jasný!-podrbat na krunýři! :D

      Vymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.