RC: V moci lásky - Suzanne Enoch

Autor: Suzanne Enoch
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 376
Název v originále: By Love Undone
Série: Bancroft Brothers (1)
Anotace:
Madeleine Willitsová byla nucena opustit londýnskou společnost kvůli skandálu, který nezavinila, a přijmout placené zaměstnání na venkově. Když její zaměstnavatel onemocní a v domě se objeví Quinlain Bancrof, markýz z Warfieldu, Maddie je skálopevně odhodlána ho nenávidět. Jenže to nejde. Quinlainova udatnost, s níž čelí venkovu, je jednoduše příliš podmanivá. Není divu, že Maddie zapomene na svou zášť v Quinlainově sladkém objetí… a Quinlain se rozhodne znovu uvést slečnu Willitsovou do vznešené společnosti. Jenomže teprve teď přijdou opravdové překážky a výzvy v podobě soků a žárlivosti! Maddie však ví, že ve skutečnosti touží jen po jediném muži...



Madelaine, hlavní hrdinka tohoto příběhu, se před několika lety dostala do velmi nepříjemné a, pro dívku dřívější doby, nepřípustné situace. Stala se hlavní aktérkou skandálu, kvůli kterému byla nucena opustit londýnskou společnost, ačkoliv ona sama nic špatného neudělala. 
Za všechno mohl někdo úplně jiný.... a když ji poté opustil její snoubenec a nechal na pospas všem – rodině, společnosti a i její vlastní cti - byla to pro ni obrovská rána.
Je tedy jasné, že kvůli této zkušenosti Maddie na všechny muže zanevře a raději než aby byla doma, uteče a po dlouhém hledání si najde práci jako společnice Malcolma Bancrofta, mladšího bratra vévody z Highbarrow. 
Jenomže stav jejího zaměstnavatele není moc dobrý, a tak není zbytí a Maddie se musí obrátit na vévodu. Ten na panství pošle svého syna, dědice rodu, Quinlana, markýze z Warefiledu, aby se o vše postaral a dohlédl na chod panství. Takové narušení jejich prostředí se Maddie vůbec nelíbí. Odjela sem právě proto, aby měla od všech lidí – a hlavně mladých pánů – pokoj a teď bude muset panství sdílet s markýzem. Jediné co proti bude moci dělat, bude dávat to Quinovi jak se patří najevo.
Ten je z jejího chování zprvu překvapený, ale po chvíli si na její nevraživost zvykne a začne mu na ní dokonce být něco sympatického.
Společný pobyt na panství oba, aniž by to chtěli, sblíží a Quin se nakonec rozhodne, že Maddie opět přivede do londýnské společnosti.
Pro Maddie není nijak snadné opět se v tomto prostředí objevit a ještě k tomu, když se setká s Qunovou snoubenkou, která jí její pobyt nijak neulehčí.
Oba tak budou muset projít přes mnoho překážek, aby získali to, co chtějí.



V moci lásky byl krásný příběh, u kterého se čtenář snad od první stránky až dokonce bude bavit. Břitký jazyk a humor Maddie byl chvílemi opravdu odzbrojující.
U podobně laděných příběhu je sice už od začátku jasné, jak skončí, ale to mi nijak nevadilo. Někdy mám prostě chuť přečíst si nekomplikovaný příběh, zvláště pak teď v letních a slunečních dnech.
Styl autorky mi sedl – jako už u Slečny nebezpečné - , takže mi děj ubíhal rychle, a i když jsme se v některých pasážích malinko ztrácela, za pár stránek se všechno vyjasnilo.
Opravdu jsme si užívala dialogy Maddie a Guina – jak ho vždycky bavilo ji vyvádět z míry a sledovat její reakci, a jak se Maddie vždycky nechala vyprovokovat - .
Sečteno podtrženo, příběh se mi líbil, jak prostředím, tak hlavními hrdiny, a také celkovou zápletkou. Pokud hledáte nové čtení na volné chvíle, určitě se po této nové knize od Suzanne Enoch ,V moci lásky, podívejte. ☻




Moje hodnocení4,5 z 5
Nakladatelství Fragment
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji nakladatelství Baronet :)
Knihu zakoupíte ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.