Recenze na knížku: Zakázaná přitažlivost

Autor: Kateřina Petrusová
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 
Série: závěrečný díl trilogie
AnotaceSenátorova dcera Emily má po krk života ve skleníku a potají odjede do New Yorku. Záhy je však vypátrána a musí se rozhodnout:.buď se vrátí domů nebo zůstane, ale pod stálou ochranou nepřístupného bodyguarda Henryho Trovata. Emily je rozhodnutá Henryho přesvědčit, aby ji nechal být, vše jim však začnou komplikovat city a především děsivý vánoční dárek, který jí pošle neznámý šílenec.
Překoná láska tak odlišných lidí věkový a společenský rozdíl, nebezpečí, které Emily hrozí, a především Henryho zločineckou minulost?

Obálka: Závěrečný díl této trilogie k předešlým dvěma dílům krásně ladí a doplňuje je. Ale musím přiznat, že pánský představitel..se mi na této obálce líbí nejvíc! :D
Takže s obálkou u Zakázané přitažlivosti jsem velmi spokojená :))
Vazba: Opět pevná vazba-tak jako u celé série :) Jen s jedním rozdílem..A to je ten, že závěrečný díl je nejtenčí-což nebývá zvykem, většinou se totiž stává, že právě poslední díl je nejtlustší z celé série..Ale tady to nebude mít žádný vliv na kvalitu příběhu, nebojte se ;)

Hlavní hrdina/ka: V tomto díle se setkáváme se senátorovou dcerou Emily-což je na jednu stranu super→má mnoho výhod, dobrý příjem peněz a slibnou budoucnost. Ale jak to tak bývá, má každá věc 2 strany mince a tou druhou stranou je  velké nebezpečí, které jí jako dceři vlivného člověka hrozí.. Proto dostane na výběr→Buď odjede, nebo dostane bodyguarda, který se bude starat o její bezpečí. Emily raději volí bodyguarda..ale rozhodně se k němu nebude chovat, jako hodná dívka a bude mu vše dávat pěkně "sežrat". :D
Henry je ze svého úkolu, hlídat dcerušku senátora, asi stejně nadšený jako samotná Emily..
A jak to tak bývá.."co se škádlívá...."








Děj: Opět se dostáváme do centra New Yorku, kde se bude tentokrát vše točit okolo Emily, dcery senátora, která je kvůli velké popularitě svého otce v neustálém nebezpečí-ze strany senátorových odpůrců, ale také díky konfrontaci všelijakých agentů.. Její otec se tedy rozhodne, že buď Emily odjede, nebo dostane bodyguarda, který ji bude chránit. Emily odjet nechce, tak se radši podvolí možnosti mít bodyguarda. Už od počátku jsou oba na stejně vlně→ "velmi" nadšení, že spolu budou muset trávit volné chvíle. Ze začátku si budou dělat pěkné naschvály, ale pak ozve..chemie a oba začínají pociťovat, že se přitahují..A toho začne Emily trochu využívat..a Henryho začne škádlit.
Vše se tím tedy opravdu pěkně zkomplikuje!..Ale není to jen láska, která Emily vstoupí do cesty..Dostane totiž takový Vánoční dárek...který rozhodně nebude veselý..!
A navíc tu stále visí ve vzduchu pár otázek: "Jak tento dárek ovlivní vztah mezi Henrym a Emily?", "Jak Emily zareaguje až se dozví o mafiánské minulosti Henryho?" a hlavně:" Kdo se snaží Emily vystrašit? A proč vlastně?."



"Vypadala jako malá blonďatá lolitka a cpala se sušenkama.. 

Dávám jí tak dvacet minut.
Snad se nerozbrečí.."



Moje hodnocení: Opět krásná knížka od Kateřiny Petrusové. Ani v tomto třetím díle autorka nezklamala! Příběh vůbec za předešlými díly nepokulhával a moc mě bavil :)
Od knížky jsem se vážně nemohla v určitých momentech odtrhnout!! Na této celé trilogii mě bavilo to, jak autorka dokázala skloubit závažný děj se zároveň vtipnými dialogy a situacemi. Bylo to opravdu úžasné čtení do postele, na prázdniny..prostě ke všem volným chvílím! :) 
Já osobně mám hodně ráda příběhy, ve kterých si hlavní hrdinové jsou ze začátku pěkně na nervy a nakonec se do sebe zakoukají→ano, vím, že je to předvídatelné..ale já si prostě nemůžu pomoct! :D Líbí se mi ty komické situace, když si hrdinové dělají různé naschvály, škádlí se a pořád o tom druhém tvrdí, že ho nemůžou vystát...přitom čtenář ví, že ho vlastně ta osoba velmi přitahuje :D :)






A další věcí, kterou musím zmínit je to, že se opět setkáváme s postavami z předešlých dílů. Což se mi také líbilo, protože mám ráda, když se autor v sérii v dalších dílech zmiňuje i o hrdinech ze začátečních knížek ;)
Moje hodnocení je tedy jednoznačné→Knížku vřele doporučuji!! ☺ Je vážně suprová! ☺




Hodnocení: 5 z 5
Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji nakladatelství Fragment :-)

2 komentáře:

  1. Tato kniha me neskutecne bavila, byla proste skvela. A napsala jsi moc peknou recenzi ;]

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si chtěla přečíst celou sérii. :)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.