Nový foto UNBOXING (42) :))

Ahoj! :)
Minulý týden jsem po škole přijela domů a opět na mě čekaly nějaké knižní zásilky. :) Musím říct, že je to opravdu krásný pocit, když vás doma čeká balíček s novou knihou, člověk má hned lepší náladu a taky se má v příštích dnech na co těšit♥
Jak už jsem říkala, balíčky jsem rozbalovala už ve čtvrtek, ale vzhledem k tomu, že jsem v pátek brzo ráno odjížděla do Prahy, neměla jsem čas dát na blog článek o nových knihách.
Nechala jsem si ho na dnešek, kdy prostředí kolem mě není tak "hektické". ;)

Tak se na ty nové krásky pojďme podívat! ☻




A máme tu první balíček!

Rozbalujeme, rozbalujeme..


Ostrov lhářů je velmi diskutovaná kniha, která mi tak trochu nedala spát. Zaujala mě na první pohled svou nádhernou obálkou! a anotace se mi také zamlouvala ☺ Uvidím tedy jaký bude příběh. ;)

A ve druhém balíčku jsou 2 knihy, které jsem už očekávala :)


Tetovaní krví: Lampář..tato série mě velmi láká a tak se do ní chci pustit! :)
PS: všimla jsem si, že mám místo prvního dílu až díl druhý :D tak to budu nejprve muset sehnat Nalezence! :D

Taková menší oddechovka Klub tygrů! :D Od mala mám knihy s lupami hrozně ráda, tak proč si na dětství trochu nezavzpomínat. :)

11 komentářů:

  1. Tak jsem zvědavá, jak se ti bude Ostrov lhářů líbit. Já jsem z něj docela nadšená, a protože ho mám jen jako e-knihu, plánuji si ho pořídit v papírovém anglickém vydání ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Klub tygrů jsem vždycky četla jako malá :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Ostrov lhářů je opravdu nádherná a lehká kniha a rozhodně se nenech zmýlit tak pěknou obálkou, která vypadá jako nějaký román. :) A Lampář? Tato trilogi už mi leží přečtená na poličce a musím říct, že je úchvatná! Lampář je podle mého ještě o úroven více než Nalezenec, ale pokud tě to bude bavit, tak počkej na Pobočníka. :) Ten je teprve báječný.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Ostrovem lhářů s tebou souhlasím! :) Těším se na fantasy trilogii, snad budu mít podobné dojmy ze čtení jako ty. ;)

      Vymazat
  4. Ostrov lhářů je kniha, kterou pořád nevím zda si mám nebo nemám přečíst. Na jednu stranu mě láká, ale na tu druhou ne. Knížky s lupami jsem v dětství měla taky ráda. Četla jsem hodně Klub záhad a později i Klub tygrů. A dodnes na ně mám krásné vzpomínky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas! :) Ostrov lhářů si přečti-není to jen tak nějaká kniha, ale mě vrtala hlavou dlouho a prosrě jsem si ji musela přečíst. ;)

      Vymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.