RC: V hnízdě kolibříka - Ana M

Autor: Ana M
Nakladatelství: Alpress
Počet stran: 304
Název v originále: V hnízdě kolibříka
Série: -------
Anotace:
Karolína má dvě zdravé děti, milujícího muže a společně vybudovanou vysněnou firmu. Co víc by si mohla ještě přát? To nečekaně zjistí, když bez varování spadne do víru vášně a prožije nezapomenutelnou noc – s cizím mužem! Poprvé  vnímá rozkoš z milování, najednou nemusí nic předstírat, a má jediné přání, odhalovat zapovězená tajemství tělesných slastí.





Karolína, sportovkyně a podnikatelka, je šťastně vdaná matka dvou dětí, jejíž život by se nezaujatému pozorovateli mohl zdát až idylický. Jediný háček ovšem je, že není zase tak úplně spokojená v intimní části jejího soužití s manželem. Oproti starostem jiných manželek, je tohle jen menší detail, který se Karolína snaží co nejvíce ignorovat. Mnoho let před tím to už vydržela, tak proč něco měnit, no ne?
Jakmile jí ale osud do života zavede Ondřeje, nevěstí to v jejím předsevzetí nic dobrého. 
Ondřej je novým cvičitelem, který začne pracovat společně s Karolínou, a i když jsou oba ve svazku manželském, chemie, která mezi nimi panuje, se nedá jen tak přehlédnout. Karolína se nejprve snaží tomuto zakázanému ovoci odolat, jenže nejde moc dlouho odolávat něčemu co se samo vbízí. A tak nepotrvá dlouho a vydají se společně na  pracovní školení, kde oba odhodí své zábrany.
Pro Karolínu se jejich společná noc stane nezapomenutelnou a také inspirativní, ale výčitky svědomí, které poté nastanou u obou, ji utvrdí v tom, že ani jeden není schopen svou druhou polovičku dále podvádět. Rozhodnou se tedy vše brát jen jako úlet a zapomenout na to.
Cestou ze školení, zpátky do reality, je ale potká nehoda, kterou Ondřej nepřežije. Na Karolínu doléhají výčitky svědomí a nemá tušení, jak se s tím vším vyrovná.
Velmi rozladěná se vrátí zpět domů, k dětem a manželovi, snaží se na vše zapomenout, a i když si ze začátku myslela, že to bude nemožné, daří se jí to. Ještě větší překvapení na ni ale čeká, když zjistí, že do podobných tajů, do kterých ji zasvětil Ondřej, zvládá úspěšně zasvětit svého manžela. Jejich soužití je tím najednou značně okořeněno a Karolína si nemůže stěžovat.
Celá tahle situace začne být ale malinko divná, když se potká s Ondřejovou ženou, která se s Karolínou, kvůli své ztrátě, skamarádí. Ovšem oproti následujícím událostem je tohle jen slabý útok na Karolíniny nervy. Znenadání jí totiž začnou chodit nenávistné emaily a Karolínin život se začne značně komplikovat.
Jak tohle může skonči?


V hnízdě kolibříka je erotický román, jehož hlavní hrdinkou je ovšem nespokojená manželka v domácnosti. Oproti podobným románům se svobodnou hlavní hrdinkou je to tedy úplně něco jiného. 
Karolína popisuje vše bez obalu, naplno, tak jak to cítí a to dává celému příběhu velký spád. Celý příběh utíká také rychle, neboť se tam moc věcí, kromě Karolínina intimního života a románku s Ondřejem, moc neděje.
Asi nejvíce nečekaný, a taky zvláštní, mi přišel úplný konec knihy. Tento knižní žánr ve vydání české autorky jsem zkoušela poprvé a nejsem si úplně jistá, jestli se k němu ještě vrátím. Možná někdy časem, ale teď to nebyl úplně můj šálek kávy. Mluvím ale pouze za sebe, vám třeba tato knížka sednete lépe než mně. ☺



Moje hodnocení:  3 z 5
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji e-shopu Dobré knihy.
Knihu zakoupíte ZDE 
Nakladatelství Fragment

3 komentáře:

  1. Tak tohle by mě nebavilo :D Kdyby to mělo jiný příběh, tak ok, ale takhle ne :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle bohužel není můj šálek kávy/čaje, ale recenzi jsi napsala moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.