RC: Nezkrotná (Crossfire 3) - Sylvia Day

Autor: Sylvia Day
Nakladatelství: Fortuna Libri
Počet stran: 360

Název v originále: Etwined With You
Série: Crossfire (3)
AnotaceJiskří to mezi nimi stále víc…

Jedna z nejromantičtějších a nejerotičtějších knih nového tisíciletí má další, již třetí, pokračování. Vášnivé milostné scény a fascinující příběh nevšední lásky Evy a Gideona udržují čtenáře v napětí a probouzejí v nich touhu dozvědět se o hlavních hrdinech víc a víc.

… Chtěl by mě zkrotit a já se podřizuji jeho autoritě, ale když přijde na věc, dokážu se mu vzepřít a přinutit ho, aby se, alespoň na chvíli, poddal on mně. Mluvím o nejintimnějších chvílích našeho života, kdy jsme spolu jen on a já. O chvílích, kdy se rádi necháme jeden druhým zkrotit výměnou za nepředstavitelnou rozkoš…



„Chtěl by mě zkrotit a já se podřizuji jeho autoritě, ale když přijde na věc, dokážu se mu vzepřít a přinutit ho, aby se, alespoň chvíli, poddal on mně.“



Eva a Gideon prošli už mnohým, aby mohli být spolu. Od začátku je oba pronásleduje jejich minulost, která jejich vztah také poznamenává. Není pro ně snadné se od ní oprostit, a i když to na chvíli oba dokážou, jejich dávné problémy se k nim začnou vracet a zaplétají se do jejich současného života.
I v tomto díle jim jejich staré jizvy budou stát v cestě a to ve formě vyšetřování záhadné smrti Nathana Bakera, Evina nevlastního bratra. Policejní vyšetřování je velmi dotěrné a Evu začne velmi znepokojovat fakt, že by se smrtí jejího nevlastního bratra mohl být spojený i Gideon. Rozhodne se tedy jejich vztah na veřejnosti tutlat a je rozhodnutá udělat všechno proto, aby zamezila co nejvíce problémům. 
Gideon je právě teď jediné co má.
I tady se ale v příběhu bude opět objevovat Gideonova bývalá přítelkyně Corinne i Evina dávná láska Brett. V minulém díle oba dost přispěli k tomu, že to mezi Evou a Gideonem na malou chvíli docela skřípalo a ani v tomto díle nebudou jen tak nečinně stát opodál.
Čeká nás tedy další díl, který bude nabitý vášní, napětím, vzpomínkami na minulost a chemií mezi hlavními hrdiny a my se v jeho průběhu budeme snažit zjistit, jestli už konečně pokoří všechny překážky a budou spolu.



Třetí díl série Crossfire byl trochu slabší než předešlý díl (který se mi asi zatím líbil nejvíce), ale i tak jsem se u něj neudila. Gideon a Eva mají před sebou stále nějaké překážky, které musejí pracně zdolávat. Autorka vymýšlí opravdu netradiční zápletky, které jsou chvílemi skoro až na hranici s malou detektivkou. Oproti tomu, jak optimisticky a vesele končí druhý díl, začíná Nezkrotná docela negativně.
Byla jsem ráda, že se i v tomto díle objevili Brett a Corinne, jelikož celý příběh uváděli tím správným napínavým směrem a taky trochu zamíchali kartami.
Celá série Crossfire je napsaná velmi čtivě, takže se člověk ani nenaděje a už je u konce knížky, a také se v dalších dílech neopakuje ve velké míře stále určité téma dokola, takže nemáte pocit, že by autorka "vařila z vody". 

Jsem moc zvědavá, co se bude odehrávat v dalšímu díle této série, Nenasytná. ☺




Hodnocení: 4 z 5
Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji nakladatelství Fortuna Libri 

2 komentáře:

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.