RC: Zakázaná hra - Doupě - L.J.Smith

Autor: L.J.Smith
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 224
Název v originále: The Chase
Série: Zakázaná hra (2)
Anotace
Stínový muž Julian se vrátil a s ním i nová Hra. Jennyini přátelé jeden po druhém mizí a zůstávají po nich jen papírové figurky. Jenny musí najít Julianovo tajné doupě a zachránit své přátele ze Světa stínů dřív než bude pozdě. Zakázaná Hra pokračuje. Kdo bude vítěz, a kdo poražený?











„Co si počne, když zaprodala duši ďáblu?
Tak se to zhruba dalo shrnout. Nechala Juliana, ať jí navlékne prsten. Zlatý prsten s nápisem.
Odmítám vše vyjma tebe.“


Mysleli si, že je konec. Že hra už skončila. To se ale spletli.
Potom co Jennyini přátelé vyvázli z bláznivé a až hororové hry, kterou pro ně přichystal Julian, snaží se vrátit do starých kolejí. Chtějí zapomenout na všechno co se uvnitř papírového domu odehrálo, ale některá traumata se jich drží jako jejich stín. Obzvlášť zmizení jejich kamarádky Summer, které sice vyšetřuje policie, ale oni ví, že je nadobro pryč. 
Jejich trápení, které prožívají teď,je ale ve srovnání s tím co na ně čeká pouhý slabý odvar. Julianova hra se totiž dostala do nesprávných rukou a on je teď volný. A nechce nic jiného, než se pomstít.
Jenny má být totiž jeho. Zavázala se mu prstenem a slibem a on ji rozhodně nenechá tento slib porušit. Začíná tedy nová hra, ve které se budou muset mít všichni na pozoru.
Slib, který pře nedávnem dala Julianovi totiž není ledajaký a nejde jen tak porušit. Bude tedy muset s Julianem o své svobodě vyjednávat. Své podmínky jí předloží velmi jasně.
Stačí jen vyhrát další hru.
Kdyby se jednalo o obyčejné karty či kostky, dalo by se říct, že je to lehké. Ale potom co víme z předešlého dílu, je jasné, že další taková hra bude pro naše hrdiny nadmíru obtížná.
Všichni se tedy znovu vrhají do temné hry, kterou ovládá jejich úhlavní nepřítel.
Jediný způsob jak vyhrát je nalézt jeho doupě a porazit ho.

Dokáží vyhrát i tentokrát? A jak to nakonec dopadne s Jennyinou svobodou?


Na pokračování Zakázané hry od L.J.Smith jsem se opravdu těšila. Předešlý díl ( Zakázaná hra - Lovec ) se mi moc líbil a já jsem byla zvědavá jak se celá situace okolo Jenny a Juliana bude vyvíjet dál. Na samotnou hru jsem si musela počkat až do druhé poloviny knihy. Ze začátku se v příběhu řeší to, že Jenny s přáteli se snaží najít Zakázanou hru a celkově různé věci okolo nich.
Propracování hry se mi asi líbilo malinko víc v prvním díle, ale i tady jsem si příběh užila.

Pokud jste ještě na tuto sérii nenarazili, určitě se na ni v knihkupectví podívejte – je plná tajemství, akce a napětí, které při čtení určitě oceníte. ☺



Hodnocení: 4 z 5

Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji nakladatelství Fragment :-)

2 komentáře:

  1. První díl byl celkem super. Není to sice můj styl, ale druhý díl bych si určitě ráda přečetla :)

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.