RC: Polámaná loutka - Amo Jones


Hra na kočku a myš pokračuje... 


 Madison je se svou kamarádkou na útěku a chce za sebou nechat veškerou sedivou minulost. Už má dost podivných her jejího bratra a jeho party. Už nechce být jejich loutku. 
Utíká tedy z místa na místo a snaží se vytvořit si nový domov a zapomenout na vše a hlavě na Bishopa. Od první chvíle, co ho potkala, jo bylo jasné, že má zaděláno na pěkné problémy, ale ani zdaleka si nepředstavovala, jaká bude realita ve skutečnosti. Jejich "vztah" ji zcela stravoval a ona nevěděla, jestli by ho nejraději pořádně nenakopala nebo naopak neuctívala všemi svými smysly. 

Od ji to taky vůbec neulehčoval, jelikož se jeho chování měnilo jako počasí. 
A Madison se právě z tohoto kolotoče chtěla vymanit. Už měla dost všech her a přetvářky. Chtěla prostě jen žít jako dřív. 
Jenomže kdo se zaplete s "králi" ten už nikdy nemůže žít jako předtím.
Madison velice brzy zjišťuje, že každý její krok na útěku byl bedlivě sledován, a že jakmile se Bishopovi zachtělo, přivedl ji zpátky. 
Celá nebezpečná a tajemná hra začíná pro Madison odznova, ale nyní už ví s kým má tu čest a to se stane jejím esem v rukávu. Začne spadat plány, jak celou situaci pohnout. Chce udělat něco, co krále překvapí, a vydává se tak vstříc novým nebezpečím. 


Klub králů pokračuje. Stříbrná labuť nám nastínila tajemnou skupinku kluků, která se chová velice podivně, zvláště pak k Madison Mondgomery. A Polamaná loutka je ještě tajemné jsi pokračováním.

Velký zvrat ale nastává u Madison. V prvním díle byla pouhým pěšákem, který neví, co se kolem něj děje. Ale nyní se z ní pomalu a jistě stává další hráč. Už se nebojí, tak jako dřív, a nechce být jen něčí hračkou. Od první stránky je z ní úplně někdo jiný, čímž se zásadně posunul náboj i spád děje.  

Madison přichází na zcela nové informace, které pomáhají trochu více pochopit chování králů, jak jí, tak nám čtenářům. Amo Jones do této knihy vložila další originální nápady a zápletky, což zapříčinilo to, že příběh ani trochu nepokulhával za prvním dílem. 

Pokud jste tuto sérii ještě neobjevili, určitě jí dejte šanci! 

Moje hodnoceni: 5 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Baronet

2 komentáře:

  1. První díl byl takový mindf*ck pomalu bez děje. Madison jsem taky moc nemusela. Přesto mě kniha nesmírně bavila. Vůbec se nechápu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Polámaná loutka má moc povedenou obálku :). Ale o knížkách čtu poprvé :D.

    OdpovědětVymazat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.