RC: Láska z deníku - Sarah Jio

Výsledek obrázku pro láska z deníku

Život umí být pěkně komplikovaný, a obzvláště pak ve chvíli, kdy bychom to nejméně očekávali.


Emily by o tom mohla vyprávět své. Živí se jako spisovatelka a místo toho, aby se soustředila na nový nápad na její další knihu, se musí potýkat s životní ránou.
Ocitá se bez manžela a to jí obrátí vzhůru nohama celý její život. Nechce se ale utápět v sebelítosti, a tak jediné co jí zbývá, je přijít na jiné myšlenky. A proč přitom nespojit příjemné s užitečným, že?

Když dostane nabídku od její tety Bee, aby jí navštívila na ostrově Bainbridge, Emily cítí, že tohle je přesně to, co právě potřebuje. Nejnže si tam bude moci vyčistit hlavu, ale také načerpat novou inspiraci pro její další knihu.

Změna prostředí je jako magický lék na Emilyinu duši. Může objevovat všelijaká zákoutí ostrova, potkávat nové lidi a hlavně se „vykašlat“ na celou zpropadenou minulost. No, to poslední si alespoň myslela. Znenadání jí totiž do života vstoupí její dávná láska z dětství, Greg, a jí je okamžitě jasné, že minulosti jen tak neuteče.
Jako by už tak neměla Emily plnou hlavu a k tomu všemu ještě u tety doma objeví v nočním stolku tajemný červený deník. Co v něm Emily najde? Dokáže se minulosti postavit čelem? A co její srdce? Zahojí se?



Přečtěte si celou recenzi na 

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.