RC: Zkrátka se zamilujte - Ali Berg, Michelle Kalus


Nehledejte v lásce žádné složitosti...



Romantické knihy jsou stálice, které čtenářky každoročně na pultech knihkupectvích vyhledávají. A není se taky čemu divit. Pohodové knihy s příjemným prostředím, krásným hlavním hrdinou a láskou propleteným příběhem - to je kombinace, které nejde odolat.
Pokud tedy chcete po nějaké nové romanťárně sáhnout, podívejte se po novince od nakladatelství Fortuna Libri, Zkrátka se zamilujte.

Naše hlavní hrdinka Frankie je nevyléčitelná romantická duše, která je knihomolkou tělem i duší. Je zarytou milovníci Jane Austen, a proto touží po nalezení takové lásky, kterou našly i hrdinky románu její oblíbené spisovatelky. 
Je ale možné v dnešní době najít pana Dokonalého? 

To se bude snažit Frankie zjistit. Jelikož pracuje s kamaradkou v knihkupectví, rozhodne se, že si vybere lásku svého života právě podle knih. Do vlaku bude nezávisle na sebe dávat různé knihy, do kterých dá svůj kontakt. A bum, pokud se panu Dokonalému zalíbí kniha, může se Frankie ozvat. 

Tímto krokem začíná zábavná pouť nebo také "lov" na lásku. Je možné najít tímto způsobem lásku? 
A co když se před Frankie objeví někdo,kdo z čela vybočuje z jejích žánrových regulí? 

Výsledek obrázku pro ali berg book


Zkrátka se zamilujete je milou letní oddechovkou, která vám zpříjemní volné chvíle. Autorky vytvořili velice krásný příběh, který je pro každého knihomola jako stvořený. Frankie je do knih zapalená a užívá si každý příběh. Její plán s hledáním pana Dokonalého byl úžasný. Příbeh byl tak vtipný plný energie a člověk s Frankie prožíval každou minutu. 

Jelikož mám sama ráda Jane Austen a její romány, tak jsem se v určitých chvílích s Franki i ztotoznila :D. Opravdu jsem si příběh moc užila. Bylo příjemné otevřít knihu, kde vás na každé straně čeká něco příjemného a milého. 

Pokud chcete sáhnout po knize, kde se dostanete do úžasného prostředí knih a potkáte trochu potrhlou, ale strašně milou a normální hrdinku, která se zkrátka touží zamilovat, tak tato tyrkysová kráska čeká právě na vás! 
Výsledek obrázku pro ali berg book



Moje hodnocení: 5 z 5


Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji e-shopu Megaknihy
Knihu můžete zakoupit ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.