RC: Lov - Elle Kennedy


Co je v lásce přednější?
Rozum nebo srdce?

Po populární hokejistické sérii čtenářům Elle Kennedy přináší další dávku emocí, lásky, napětí a neodolatelných mužských hrdinů.
Dobrou zprávou ale zůstává, že se od hokejistů moc daleko neodejdeme, jelikož hlavní hrdinkou této knihy bude rovnou sestra Deana, Summer Heyward-Di Laurentisová. Jinými slovy bychom ji mohly popsat jako jednu velkou hlučnou a ztřeštěnou snůšku zábavy a nekonečného elánu.

Související obrázek

Je tedy jasné, že když se sletem nečekaných (a ne moc příjemných), událostí dostane do bytu mezi atraktivní a proslule známé hokejisty, bude mít o zábavu postaráno, jak ona, tak i oni.

Oni proto, že na ni budou bratrsky všichni dohlížet a Summer proto, že zamotá hlavu hned dvěma klukům zaráz. Aby to ale bylo fér, ona bude mít popletenou nejen hlavu, ale také i srdce. Je možné, aby člověk chtěl dva protějšky zároveň? Někdy je těžké rozhodnout, jestli převládne rozum nebo srdce, že?
Hlava jasně vyhodnotí, co by pro nás bylo snazší či méně dramatické. Naopak srdce nás táhne k dobrodružství, chemii a nespoutané vášni. V nás najednou nastává souboj "na život a na smrt", který o to horší, že proti sobě stojí naše vlastní já. Vztahy nebyly, nejsou a nikdy nebudou věcí, která by nám náš život nějak ulehčila. Ne. Spíš naopak. Vždycky, když se do vztahů dostanou emoce (ať už dobré či špatné) nastane radikální změna, která už nejde vrátit zpátky. Buď naše city nejsou opětovány, nebo nám v "žili šťastně až do smrti" stojí v cestě plno překážek a nebo je pro nás vztah s druhou polovičkou tak málo vzrušující a bez (důležitých) emocí, že spolu zůstáváme spíše ze setrvačnosti, než z reálné lásky. No a pak je tu samozřejmě případ, kdy se zamilujeme až po uši, najdeme svého pana Božského a on nás milujte taky.

S city to tedy nebude mít lehké ani Summer. Jak už jsem zmínila víše, budou se kolem ní točit rovnou dva hokejisti. A to Hunter a Colin. Pro každého z nich má Summer slabost. Otázkou ale zůstává, pro koho víc? Jednoho jí radí rozum, toho druhého srdce.
Co nakonec vyhraje? Jak se Summer rozhodne?



Související obrázek


Elle Kennedy přišla s novým příběhem, který rozhodně nepokulhává zá předešlou sérií o úžasných hokejistech! Kdo tuto sérii četl, tak určitě ocení to, že se v podstatě pořád nacházíme v nám domácím prostředí. Známe všechny hokejisty a navíc se dozvídáme, co se se všemi stalo "poté". Potom co skončila jejich série a my jsme se s nimi pomyslně rozloučili. Mohli jsme tak prožívat nejen příběh Summer, ale také i trochu příběhy našich známých kluků.

Milostné trojúhelníky jsou v románech využívány velice často. Čtenáři jsou lační po tom, aby se hlavní hrdinka dostávala do situací, kdy se musí rozhodovat mezi dvěma adepty, kteří o ni oba stojí. Někdy je to trochu ohrané, ale tady mi to nevadilo. Z velké části to asi bylo tím, že oba hrdinové mi byli sympatičtí. Každý byl úplně jiný (ano, v tom je vždy ten hlavní "vtip"), ale oba byli prostě milí. Sice mi bylo tak nějak jasné, jak to s nimi nakonec dopadne, knihu jsem se zapálením přečetla až do konce.

Lov je zábavná kniha, která rozhodně neurazí žádnou milovnici románů pro ženy. Stejně jako u série o hokejistech byl i tady v příběhu břitký humor, ostrovtip a hlavně pořádná dávka chemie a (pubertální) vášně. Knihu tedy můžu jen a jen doporučit!

PS: I tak ale mou srdcovkou stejně zůstávají hokejisté. :-)


Související obrázek
Moje hodnocení: 4 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Baronet

Knihu můžete zakoupit ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.